Jesi li koristi koji program za REGISTRY SCAN možda imaš problema sa njim!
Ljudi moji, evo ovako...
Ima vec dosta vremena mi pc uspori nenormalno pri prvom spajanju na net. Imam ADSL koji je preko mreze spojen na racunalo!
To usporenje, traje nekih 3-4min i nakon tog on sve odjednom napravi sto sam ja u medjuvremenu klikao...
Sta mu je, pomagajte...?
![]()
Jesi li koristi koji program za REGISTRY SCAN možda imaš problema sa njim!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Prije pokretanja browsera startaj task manager, i pogledaj da li ti neki od procesa blokira. Meni je kad sam prilikom pokretanja blokiralo "Ctfmon.exe" i koliko se sječam radilo se o Zonealarmu. Predlažem za početak skini novu verziju ZA, ili ga isključi u startup-u i pokreni račualo.
Iskljuci ZA,pa da vidis kako komp leti...
Znaci da maknem ZA? Pa jel mi ne treba nekakav firewall?
Prvo provjeri da li je do ZA.
Ako jest tada isključi firewall od windowsa i skini novu verziju ZA pa pokušaj.
Pokušaj skinuti novu verziju ZA, ako ga žališ imati. Barem je kod mene tako bilo.
preporucio bih umjesto ZA Sygate,koji se ne primjeti u radu,a po vecini testova je i bolji od razvikanog ZA.uz to je i besplatan.
po meni mislim da mu netreba firewall jer stvarno ima odlicnu zastitu, treba mu samo AV i AS program i naravno...mora pazit koje stranice posjecuje
Ovaj novi nod32 ima firewall. Je li to dosta?
Imaš toliko dobrih besplatnih firewallova, ako ga baš želiš imati, a ti imaš koljački Zone Alarm. Makni ga i ne pomišljaj na vraćanje ikada. Ja uopće ni ne koristim firewallove godinama, pa nemam problema.
ESET SMART SECURITY bi preporucio svima meni je kako da kazem i vise nego odlican. Jos nisam nasao neki propusta a radi i update. cak sam ga i testiro i savrseno poso odradjuje. i sto mi je dobro komp uopce puno neopterecuje. Moja ti je preporuka taj ALAT.
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Bookmarks