probaj sa setolom spojit mob,ako ti ga ni on ne prepozna......sprzio si ga
molim da mi pomognete, isao sam stavljati patcheve na njega sa farom, flashali su mi se oni part 1, 2, 3, 4, i onda mi dosao neki error i ne pali se vise, ima li nade?
xs ga ne prepoznaje i kad ga pokusam upalit nista ne blikna
Zadnji uredio karatekid : 14-03-2008 u 21:43
ZubøCяew
probaj sa setolom spojit mob,ako ti ga ni on ne prepozna......sprzio si ga
Isprve radi s ovimZakon izgleda samo mi se ne dopada sto mi je sad u main menu ubacio linkove na TrackID i PlayNow prije je tu nesto drugo bilo
Ovako samo mogu zeznut bon odma jer ako kliknem na net mi odma ide
Te još jedna molba tamo di je prikaz signala... nisu samo stupci za jačinu signala nego je onako gore uokvireno to.. i nikako mi ne paše uz nijednu temu. Baš iritira![]()
Jel postoji negdje tutorijal analogan ovome, ali za XS++?
sa xs++-om ne mozes stavljat patcheve
@karatekid
probaj drzat 5+2 umjesto c kad ga spajas
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Hm, ovo je tutorial za ubacivanje patcheva, a XS++ to ne moze, pa ne vidim kako bi postojao tutorial za to.![]()
ja sam mislio da moze, jer ima onu opciju patch, al nisam bio siguran... dobro da sam pitao!
ok, sad kad to znam. Zanima me da li se može mob flashat s XS-om pa onda applyat patchevi sa SEToolLite-om?
ne radi link za download setools2
Mi6 Black
Izradio sam patch sa mainom preko qamaker-a i stavio kvačicu na bypass i flashnuo patch i main skupa.
Zatim sam probao samo staviti patch bez uključenih kvačica na quick patch i bypass i eto errora
Kada stavim kvačicu na quick patch onda imam drugu grešku:PHP kôd:Welcome to SEtool2 ( LITE edition ) v 1.11
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
if you like LITE edition - please visit www.setool.net and buy FULL.
Going to execute VKP script....
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35000000000 CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED
LDR:061201 1314 HANCXC1329129_DB2020_FLASHLOADER_R2A005
Flash ID check:2019
Flash props sent ok
Starting to process VKP patch script: E:\Mobiteli\Flash files\Sony Ericsson\W610\Remove java security.vkp
VKP script loaded OK. Lines: 7
Patch structure created OK. Determining blocks to read...
New block #0000 added: $45240000
Blocks selected OK. Reading blocks: 1
Block @ $45240000 read error. Have only: 00000000 bytes
Elapsed:8 secs.
Što da radim, ljuuudi?PHP kôd:Welcome to SEtool2 ( LITE edition ) v 1.11
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
if you like LITE edition - please visit www.setool.net and buy FULL.
Going to execute VKP script....
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
Trying to launch embedded bootloader...
embedded flashloader not responds !
Elapsed:39 secs.
Neda mi se svaki put patchat zajedno sa mainom![]()
Ovako:
PRIPREMA:
U Files stavis MAIN a u Misc files QA patch od qamakera, zakvacis Bypass, otkvacis Use QA patch, te stisnes FLASH.
SVAKI SLJEDECI PUT:
Files prazno, u Misc files ide patch koji hoces staviti, otkvacis Bypass, zakvacis Use QA patch, stisnes Write SCRIPT.
Ako se ne varam, ovo sve vec pise i u tutorialima...
Svi koji su ovako radili uspjesno su stavili neograniceno patcheva.
Ako tebi nece radit, mozda ti je GDFS ostecen?
neznam...sumnjam. I još nešto, kada idem patchati sa uključenim QA patch onda osim ovog errora se i mobitel upali umjesto da prođe patch procedura.
A ništa, ako ne uspijem napravit ću jedan veliki *.vkp fajl sa svim meni potrebnim patchevima i flashati ga zajedno sa mainom
To bi trebalo raditi...
Hm, to mi onda izgleda kao da imas problema sa USB Flash driverom. Probaj ga maknuti i instalirati ponovo, i to sa onim gg-setup.exe sto dodje sa SETool2Lite.
Sto se tice velikog VKP filea, ne mora nuzno uspjeti.
Naime SETool2Lite koliko znam ima neka ogranicenja na velicinu filea i broj patch blokova unutar filea...
evo i mene nakon dugih godina![]()
@ god's servant
nema nista od velikog vkp-a sa setoolom to zaboravi.samo jdflasher..ja sam s jd-om moram ubacivati skin za player na k810 jer ga setool nije mogao ''progutati''.a sto se tice s ovim errorima snimi drivere ponovo i napravi full flash mobitela il isamo main to uvjek pomogne.ako i dalje izbaci ovaj error : ''Block @ $45240000 read error. Have only: 00000000 bytes '' patch ne valja...
pozz ekipa drago mi je da sam opet back![]()
For the hoven lands...
Imam jedno pitanje:
Kad odradim prvi dio i isčitam gdfs i onda odem u folder qamaker tamo ni nema main tako da ga ne mogu prenijeti na qamaker.exe da dobijem vkp i odradim ostalo šta treba.
U čemu bi mogla biti kvaka ?
Mob je k800 cid52.
Koji bilo!
?!?
Kakve veze ima iscitavanje GDFS-a sa MAIN-om?![]()
II. PATCHANJE MAINA
U mapi SETool2_Lite_v1.11/qamaker nalazi se qamaker.exe
1. Vaš main (main koji koristite i na mobitelu) odvucite na ikonu od qamaker.exe
Pa kad odradim prvi dio iz prvog posta onda bi trebao ovaj drugi ali tog maina mi nema u folderu qamaker pa ga ne mogu ni odvući na ikonu qamaker.exe
?
Koji bilo!
Pa naravno da ga nema, pa nece se valjda svi moguci MAIN-ovi distribuirati sa SETool2Lite?
Trebas ga skinuti posebno.
BTW sad sam shvatio. Backup GDFS-a istina jest dio tutoriala, ali je tu iskljucivo iz sigurnosnih razloga, inace nema nikakve veze sa procesom patchanja.
Zadnji uredio ravilov : 11-06-2008 u 13:14
spoijo sam k750 fleshan u w800 i program je prepoznao mob, no kad stisnem read GDFS...no dole se puni i nikako da prestane...di bi moga bit problem?
ja imam isti problem.....
kako ne treba kad u 3. koraku pise:
3.Pronađite gdje piše FIles i desno od njega nalazi se tipka Add. Stisnite tipku ADD i nađite i dodajte svoj main (.mbn)
4.Pronađite gdje piše MISC files i desno od toga tipku .... Stisnite je u dodajte patch(.vkp)koji ste maloprije napravili patchiranjem maina.
ca cemo onda dodat umjeto petcha koji smo stvorili petchiranjem maina? PLEASE HELP....
Bookmarks