Ja sam isto na t-comu i imam wlan i nisam imao nikakvih problema jučer![]()
A inače,i meni se znalo par puta dogodit da me izbace sami od sebe pa sam onda moram zvati szk (nije pomoglo nikakvo paljenje/gašenje niti iskapčanje iz struje...)![]()
Naime, jučer sam dobio w-lan modem od t-com-a i uspio ga jedva nekako konfigurirati i spojiti se na net...
e sad, ono što mene muči je spajanje na net
Naime, sa w-lan PCI karticom "vidim" svoju kućnu mrežu i jedan AP (signal kućne mreže mi je na 90-100%, a AP na 50%)
I sve je radilo dobro od jučer u 18 di nekih 19:30. tada mi je mreža samo nestala.
Odem do W-lan modema, a na njemu samo blijesne lampica iznad koje piše DSL. Znači nema DSL signala
Sve je dobro spojena, jer sam prije toga normalno bio na internetu.
nazvao sam SZK i nakon dosta priče i rasprave, rekao mi je čovjek da cijela sjeverna hrvatska ima problema sa spajanjem na ADSL, i da je normalno da mi zato ta lampica blijesne i da se ne mogu spojiti.
Sad mene zanima, da je još netko imao od sinoć poslije 19/20h (pa čak i sad, kad ovo pišem (jer sam sad na dail-up-u)) problema sa T-com ADSL-om?
ili me to samo ovi u SZK "farbaju"...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja sam isto na t-comu i imam wlan i nisam imao nikakvih problema jučer![]()
A inače,i meni se znalo par puta dogodit da me izbace sami od sebe pa sam onda moram zvati szk (nije pomoglo nikakvo paljenje/gašenje niti iskapčanje iz struje...)![]()
ma stvar je bila u spliteru, koji je bio pokvaren... ljudi iz t-coma su mi stavili novi spliter i spajam se bez problema...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
...a o kojem se wlan routeru radi..
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Dali mi neko može pomoći kod spajanja žica MAXadsl na ISDN? imam problem jer očito ne spajam nesto dobro .
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ljudi jel moguce da mi je prije max adsl bio dostupan a sad pise da nije!!?? wtf?? susjed mi ima max tv,a drugi susjed max adsl.. (nisam htio otvarat novu temu pa sam tu upitao)
gidi jap!
Moguće je ako su se svi slotovi na centrali popunili. Sada su dvije mogućnost, jedna je da T-Com doda nove, a druga je da neki postojeći korisnik prestane koristiti ADSL
Bookmarks