Evo opet mene...
malo radim, malo odmaram... ali danas više radim nego što odmaram
Evo opet mene...
malo radim, malo odmaram... ali danas više radim nego što odmaram
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Čovječe na šta je svijet spaoDa odgajateljica u vrtiću je prikrivena sado-mazohistica
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Issssss, koji smileyIzgleda fenomenalno kad bi nekog htjela banati
I da, hobi po uzoru na Babu Džejnvej![]()
nda, obzirom na dozu zlostavljanja forumasa u cetaoni od strane doticne ruke zakona, brijem da cete uskoro svi dobrovoljno potpisivat banove, sam da vas se ne zlostavlja...
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
@ maca: a ša fali babi džejnvej?! onak, Kju ju je bario!!
@ ravilov
sta je ovo, sve neki momci nabrijani na spenkanje u ovoj cetaoni..![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
da bario, pofuko ju je... (spojili se s prstom)
inace Voyager je najgorji od svih ST-a; em kaj nisu imali ideja kaj da stave, pa je 1/5 serije se odvija u holodeku, em kaj su zasrali s tim putovanjima kroz vrijeme (kolko put su rastepli voyager i opet iz drugog vremena je nastavio u sadasnjem vremenu), em da ne pricam kraj, kad glupa Đeni prekrši sva moguća pravila koja nije htjela prekršiti za 30 godina putovanja...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
No krasno pokrenul sam Windows Update, a sad mi instalira SP3![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Hahaha. It's what He does
Insolence!Nemoj da te baba Dž... ovaj Luna spenka for these preposterous words!
Igram
http://www.budalizacija.hr/game__dea...bombu__530.htm
i jako se nerviram!
Bez znanja matematike i u zrak odletiš![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Idem gledat tekmu.....
samo no comment . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
mario92, zadnja opomena!!
i sada vam svima zaista zadnji put govorim da prekinete komentirati banove u ovoj temi! jer time komentirate rad moderatora, a znamo da se komentrianjem van zato predvidjenog mjesta krse pravila!
kaj vas tolko smeta tudji ban?! zanimljivo da se oni koji su kaznjeni ne zale, a vas nekolicina se tu nadje kontemplirat nad necijim banom..
probam kroz salu, probam na lijep nacin, i neeeee, opet se pojavi netko i ide komentirat ban!
dobro, sto je vama?! ne zelite poslusati jednostavnu zamolbu i upozorenje!!
i onda su modovi krivi kad lete kazne?!
ja sam vam svoje rekla! ima vas dosta ovdje s kojima sam i osobno dobra, ali neposluh nikome necu tolerirati!
ovo je zajednica u kojoj postoje pravila. ako vam se pravila ne svidjaju, slobodno napustite zajednicu!
OK, OK, smirit ću se...
Ontopic: prčkam po fotoaparatu, zanimljive stvari skužih....
Vidin tu se svađate bez razloga, ko da ste neprijatelji.
Nisan je baš tu na ovon forumu, ali svaka čast moderatorima na ovin svojin postupcima. Odo igrat baluna malo...
Bez razloga se svađamo - onda je i ovaj tvoj post bez razloga što znači da se zapravo i nisi trebao oglašavati jer samo pridonosiš bezrazločnosti...logički, jel.
Nema više upozorenja, što se obriše se obriše, tko pretjera zna što ga slijedi pa pišite što hoćete (možete i meni na pm). Lufta ste dovoljno dobili, ispuhali ste se, sad se pomirite s tim i nastavite gdje ste stali.
Ako baš nemate niš pametno za reći - šutite/ignorirajte, to se sigurno ne kažnjava.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
'bardan. Večer. Štoveć.
Svratih na tren da vas malo pozdravim...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
oooo, kuco stara!
kako te lijepo vidjeti ovdje![]()
I tebe je lijepo vidjeti, inspektorice
Pa što ima, kako ide?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks