Pa pitanje je sad kakvi su uvjeti roaming ugovora i da li oni plaćaju jednako bez obzira na korištenje mreže ili nekako drugačije.
Pa pitanje je sad kakvi su uvjeti roaming ugovora i da li oni plaćaju jednako bez obzira na korištenje mreže ili nekako drugačije.
Zadnji uredio ojpi : 09-06-2008 u 14:06
Ispada da je Tele 2 na pola virtualni operater!![]()
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
Ako živite izvan Zagreba, i isti posjećujete jednom godišnje, najbolje je ručno prebaviti na T-mobile i peri bez brige. Time nestaje opasnost da ćete uloviti neki signal od susjeda, ako ste bilzu garnice (a u Hrvatskoj si uvijek blizu granice)
Nije ovo za mene ...
Za to postoji lista preferiranih mreža. Ispod Tele2 stavi se odmah T-Mobile, i ništa drugo. Tako će mobitel u pograničnom području, ako ostane bez Tele2 signala, prvo tražiti signal T-Mobilea, a ako nema i njega, tek onda sve ostalo... Naravno, mobitel mora biti na automatskom traženju mreža.
Ovo sam isprobao u Slavonskom Kobašu na Savi, na granici HR i BiH. Spojio sam se prvo namjerno na bosansko-srpsku mrežu Mobi's (ali imao sam unaprijed upisan T-Mobile na listu preferiranih mreža kako sam opisao gore), i mobitel se nakon kratkog vremena prebacio na T-Mobile HR, iako je imao puni signal Mobi's-a.
Ovo sam isprobao sa SE K550i i LG KU990 Viewty i u oba slučaja radi savršeno.
A ako mobitel nema tu opciju?
Nije ovo za mene ...
Bookmarks