Crkla kartica. Kupi drugu sory.
pozdrav..ovako,prije par dana kupio sam od frenda memorijsku karticu za motorolu v360 od 256 mb,prvih par dana sve mi je radilo,i onda odjedanput na svi m pjesmama pisalo mi je da kao nisu u dobrom formatu,tak nekaj neznam sad tocno,i sad dok pokusavam uci na memorijsku karticu pise mi "NE MOGU ČITATI UREĐAJ ZA MEMORIRANJE.FORMATIRATI SADA?" i ja kliknem OK i onda mi se javi "FORMATIRANJE BRIŠE SVE PODATKE.NASTAVITI?" isto kliknem OK i onda poslije toga pise mi da formatira karticu i nakon toga pojavi mi se poruka "FORMATIRANJE NEUSP.POKUŠAJTE OPET" evo probao sam vec 100 puta i uvijek mi izbaci poruku nek pokusam opet jer mi nece karticu formatirati,a kad sam je kupio od frenda on ju je formatirao na pocetku kad sam je stavio u mob a sad je nece formatirati,evo napunio sam mobitel do kraja,izvadio sam karticu iz mobitela i stavio je nazad unutra i ne pomaze,opet pise poruka nek formatiram karticu ali je nece formatirati,opet sam onda stavio svoju karticu od 64 mb i sve je radilo,ali neznam sto je ovoj..evo ako je nekome bilo tako neka napise kako je rijesio stvar,bip bih jako zahvalan..hvala
Crkla kartica. Kupi drugu sory.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
thx na odgovoru,evo samo da jos pitam kolko bi kostala kartica od 512 mb ili od 1 gb za taj mobitel,i da li ima tih kartica u hg-spot ili u ve-mil?
od gige ti je mislim oko 130kn... uglavnom koliko sam ja vidjao cijene u rangu 100-150kn za 1gb... od 512mb ti je nekih 15ak% manje pa je neisplativo...
e hvala puno..a jel znas ako ima u ve-mil ili hg spot da ne idem bezveze u grad gledat ako nema?meni je frend rekao da neka pogledam u ve-mil mozda tamo ima..
Kod Kvarka ti je 512 MB 73kn! Ja je imam i sve 5! Obrati paznju ako imas originalni soft od vodafonea,jer ti mob nece podrzati karticu od 1GB!
e sori ljudi sto dizem temu ali zanima me dali se moze max od 1Gb kartica (kad se flasha mob) .. ili moze na v360 i veca kartica?
.. citao sam neke postove i samo se spominju 512MB i 1GB.
pitam jer mislim kupiti karticu (jeftine su u linksu) a nije puno skuplja 2GB kartica ... i zanima me trebam li izbjegavati nekog proizvođača:
CRUCIAL
SANDISK
TRANSCEND
KINGSTON
EDIT:
evo nasao sam di su razglabali o tome van foruma i koliko sam skontao nemoze se .. max 1Gb .....ILI?
http://www.modmymoto.com/forums/showthread.php?p=162401
jer vidim negdje prodaju se kartice od 2GB za koje pise da moze u v360 ...kao npr:
http://www.njuskalo.hr/oglas108664
http://www.shopping.com/xPO-PDP-Syst...PSF2GMCSD00617
... a negdje sam procitao da se moze uzeti kartica od 2GB ali ce je mob prepoznatio kao 1Gb ...
... sta je onda istina i koju da kupim?![]()
Zadnji uredio doofy : 09-06-2008 u 00:08
ok .. kupiti cu onda od 2GB ... nije puno skuplja pa nek se nađe.
A koju karticu da kupim ...koja je bolja?
i sta kad ju kupim moram ju formatirati preko adaptera na pc-u?
ja imam v360 i imam originalan soft od vodafonea(v360v) i kupio sam memorisku od 1gb i radi mi savrseno cak ne zapinje tako i vjerujem da bi radilo i 2,4 gb mislim da je u ducanima 4gb oko 150 kn![]()
A koju karticu da kupim ...koja je bolja?
valjda znas da moras kupiti micro sd a ja preporucam sandisk-ovu karticu![]()
Po defaultu je ovako : microSD (TransFlash), up to 512MB,tako da mi nije jasno. 1 Gb Prema ovom gore ne bi trebala prozvakat,2Gb takoder...
Sto se same kartice tice,mislim da proizvodac ne igra preveliku ulogu,jer brzina u smjeru mob+kartica (preko kabela) na komp (i obrnuto),jako je mala,tako da...
Formatiranje...? Iskljucivo preko mobitela. Podešenja/početna postava/uređaji za memoriju/memorijska kartica/opcije/formatiraj...
Zadnji uredio Smuchac : 09-06-2008 u 13:52
Bookmarks