Meni je nastao mali (veliki) problem na mobu.
Isao sam promjeniti product code kao što je i opisanou ovoj temi:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=160
Novi sam u tim kodovima i nisam bas razumio da se nesmije sve ovo prekopirat "PC: 0552197: RM-244 CTR BALKANS SLO/CRO/SER" [inace ovo vam je product code za nokiu E51, za hrvatsku], nego da treba samo prekopirat "0552197"...i tak, sam i napravio na prvi nacin, sve sam ovo prebacio u product code. I onda sam ga isao updejtat, prvo sto sam se namucio da skinem 74mb softvera, i nakraju, ide ga updejtat u mob, i mobitel se stalno gasio, palio, a u zvčnicima je stalno bilo kao da sam mobitel usteko i isteko 30 puta. I dobro, onda sam malo promislio da bi trebalo samo onaj kod zamjeniti kao product. I tak sam stavio, i sve uredu, i vidim da je prepozno da ima nova verzija softa, ali na onoj citavoj verziji "PC: 0552197: RM-244 CTR BALKANS SLO/CRO/SER" nije bilo. I sada je nastala komplikacija, ja odem u NSU i sve on indetificira, ali kada ide pocat updejtat soft ili skdat soft sa neta izbaci ovo:
I sada neznam, vidio sam u onoj temi, ako se nepogodi pravi Product code da se može jako našteti mobitelu...sada neznam jeli ja to mogu srediti ili Mobis?

Odgovori uz citat

Bookmarks