di se namjesti da se mob sam ne zakljucava nakon nekog vremena?
dali se moze produljiti snooze time,ak da, id?
thnx
di se namjesti da se mob sam ne zakljucava nakon nekog vremena?
dali se moze produljiti snooze time,ak da, id?
thnx
odi u izbornik -> Alati -> postavke -> Općenito -> sigurnost -> Telefon i sim kartica -> Autom. zaključ. tipkov. - izaberi to i tu odabereš "Korisn. definirano" -> odabereš vrijeme u min:sec i stisneš "U redu"
(to je za zaključavanje tipkovnice)
A imaš isto tako i zaključavanje telefona, pa ondamoraš svaki put kad otključavaš utipkati nekakavu lozinku (po izboru)
To mislim da se ne može...
Eventualno sa nekim alarm manageom, ali nisam siguran...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
e puno ti hvla! imam mob vec 3 tjedna ali ovaj meni mi je nekako uspio promaknuti :\ kak mi je samo to uspjelo da mi je znat...
steta za snooz...tako bi jos 2min joooj![]()
imam i ja pitanje:
Na memorijsku karticu sam stavio folder s mp3 pjesmama, kako podesiti da music player svira sve pjesme iz foldera?
mozda je glupo pitanje, ali ja nisam uspio to rijesiti..![]()
Uviek kad playerom otvorim folder, moram odabrati bas pojedinu pjesmu da bi je producirao..
pa najpametnije bi ti bilo instalirati neki mp3 player ala lcg jubox ili ultramp3...ja ih nisam uspio nac nazalost,bar ne neku verziju koju mogu instalirat ekseli,a da imam i serial za nju...zasada!!ali radim na tome
ince player ti svira sve datoteke sa kartice koje moze svirati!dakle i zvukove za zvonjavu i sve kaj moze nac...ne znam zasto tebi samo jednu stvar svira!?
pazi prvo otvoris u media->music player pa mu onda tamo pod options namjestis music library! ne znam dal sam sad to bas najjasnije objasnio ali skuzit ces nadam se!
@black_hole_sun:
najjednsotavnije ti je da instaliraš LCG Jukebox
i onda si u njemu namjestiš da ti očitava pjesme iz jednog foldera...
Druga opcija je ti je da si napraviš playlistu i u nju ubaciš sve pjesem iz foldera koji hoćeš slušati...![]()
java se moze instalirati?
snooze se ne moze produljit na alarm sstu koji ne u e51...
postoji jako dobar alamr manager, ali unsigned.. ''nice alarm''
najbolje sto mozes pronaci
player u e51 svira sve i definitivno je prilicno glup player
lcg jubox je zato odlican player (jedino malo sitan font, mozda dorade to...)
imate cracknut na dotsis....radi savrseno
RoBee
eto nabavih i ja mob i oduševljen sam! Na prvi pogled mi se nije činio nešto no kad sam otvorio web preglednik i spojio se na wireless ostao paf...predobro. i sad me mući jedna stvar. Napisali ste negdje da ima jako kvalitetan poklopac no kod mene ima maloga locka kad pritisnem na gornjem djelu po sredini...to posebno živcira kad se tipka po mobitelu i sa stražnje strane prstom to pritišće... jel tako i kod vas??
After all...
pa meni je to pocelo kad sam malo previse otvaro zadnju stranu...kaj ja znam...probaj to malo bolje zatvorit!mozda ti nije dobro sjelo samo!ak nece ni onda, onda gurni neki papiric izmedzu kucista i poklopca i bok![]()
da al nije stvar u tome nedo sad sam skužio, tamo imaju sa lijeve i dessne strane neki ko mali metalni pinovi. ovaj desni je dobar a onaj lijevi iznad sim kartice on gura to sve napred... stavio sma papirić al je još gore, probat cu izbrusit taj pin ili nešto ima ko kakvu ideju?
After all...
jeli uspio tko spojiti ovaj mobitel u naćinu pohrane podataka sa x64 vistom? Nije mi jasno zašto traži drvere za to, nebi li se trebao ponašati kao memory stick?
Ista mi se stvar događa i sa memory stickom od jednog prijatelja, sa svim ostalima je dobro. Čudno...hm
After all...
meni to opcenito ne uspijeva...kaj god napravim kaze da se koriste podaci sa kartice i ne moze u taj mod!?
...i onda sam kupio citac kartica (30tak kn) i aj bokdaleko najbrzi nacin prijenosa,a ovo kaj moram nes sitno mi je dosta pc-suite mode....
jok,xp...ma uostaom nije da mi to treba....jedino kaj nisam mogo instalirat nokia maps al sam onda to rijesio preko citaca kartica...
za otkljucavanje nemam pojma...kolko sam procito po forumu sve bb5 se mogu otkljucat za nekih 400tinjak kn...ili si narucis onu cool sim karticu za 15$ ili € pa...zajeb kaj se tog tice...cekamo da neki genije napravi key gen![]()
![]()
Second place is the first loser!!
Namjestio sam budilicu na E51 i nikako je ne cujem. Jesam li nesto krivo napravio, nisam siguran ali jednostavno se je javlja!!!! Hm.......
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Koliko košta unlock sa T-mobile-a za ovu Nokiu?
Evo kupih mob mob je super,ali sam nekako više očekivo.
Malo me Wlan jebe.piše da je povezan a on se preko TM interneta spaja :S.
I zanima me još kako instalirat teme pokušo sam preko PC suite i neče ne kužim.
javalja mi poruku potvrda istekla ,a stisnem da da prihvatim.
Pošto si novi, preporučljivo je da pročitaš sticky teme...
pogotovo slijedeću:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=42419
sve ti piše u njoj... (bar što se ovog citiranog dijela tiče)
Novi si pa da te nebi već napali, evo pa si PRVO ovo pogledaj:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=42419
Za WLAN odi u Alati settings connection wirelles LAN i aktiviraj. Namjesteno je po defaultu da ti svakih 5 min trazi novu mrezu. Vidjeti ces malu ikonu na glavnom screen-u(4 kvadratica), odi sad u meniju u povezivost i odaberi WLAN wizard i naci ce ti mrezu ako je ima u blizini i kad kliknes na nju odmah te pita zelis li se povezati preko nje. Ako imas pristup samo klik i sisaj po netu. Odi u opcije i zakreni ekran(meni je lakse tako).
Za E51 sam instalirao PC Suite ali na laptop jer na kompu nema SP2 kojeg traze i sve se lijepo instalira preko PC Suita, cak i ona aplikacija koju sam gore nacodio od Mobi explore(Gideon software).
Za potpisivanje aplikacija imas sve objasnjeno na forumu samo malo trazi!
Hvala svima na odgovorima i za linkove.
Koristim WLAN ali u zadnje vrijeme mi se nesto cudno događa. Kad odem u postavke i ukljucim ga nemam ona 4 mala kvadratića gore desno, nema nista. Kod ukljucenja čarobnjaka wlan-a nista mi ne pokazuje iako znam da mi je pored kuce antena. Probao sam mijenjati postavke i namjestiti da svakih 5, 10, 2 minute trazi mrezu. Par puta je uspjelo ali sad opet nista. Jel imao tko ovakav problem?
Bookmarks