Kako je lijepo slaviti rođendan 2 puta u godini
Nitko nije skužio....![]()
![]()
svima sve najbolje![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Kako je lijepo slaviti rođendan 2 puta u godini
Nitko nije skužio....![]()
![]()
ono, nije da mi se pamti kad kojem forumasu cestitam rodjendan, i za one s kojima sam puno bliskija trebam imati reminder![]()
znam da te sinoc, kad sam dizala post za ovo troje, nije bilo na listi. al ono, mislila sam si, valjd nisi stavio datum u profil, pa si ga naknadno dodao..
ugl, Gogi, kaj si htio, privuc paznju na sebe, what?
nemoj me ljutiti!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Zahvaljuem na cestitkamatakodjer Sretan Rodjendan ostalim forumasima sto slave danas ...
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Eh Gorane, trebao si tu smicalicu izvesti jučer, pa bi ti i povjerovao, ali ovak ne![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Sve najbolje Jamalu, Futurami i Super Silvi (nadam se da te msduo kartica još služi)![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Misliš nitko nije reagirao na tvoj umetnuti datum i komentar kako i ti danas slaviš rođendan, bez obzira što ti nitko nije čestitao![]()
Ma svi ionako samo čestitaju svimaNitko nije tebi posebno
![]()
El Nino, sretan ti rodjendan![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Yes El Nino, sretan ti rođkas![]()
El Nino,sva najbolje za rođendan!![]()
A LoL, a tooooo. A ja mislila da čestita GoGs-u, jer se on tako obično zove![]()
Hvala svima!!!![]()
Bom Chicka WahWah
[patetic]htjela sam napisati posebnu cestitku za posebnu osobu.. no, sto god sam pretvorila u piksele, zvucalo je sasvim obicno.. nimalo posebno kao ti.. znas da ti zelim ono najbolje sto se pozeljeti moze, i vise od toga..[/patetic]
Sretan ti rodjendan..
Sretan rođendan tko god bio (Sodom)!
Nice Day!
Sodome,sretan rođendan!![]()
Sodome sretan rođendan![]()
Sretan rođendan i od mene!![]()
Україна
Zahvaljujem se svima, i na patetičnoj čestitci.
angels might have been eaten.
Sretan Rodjenda Sodome![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Kratko i jasno:
![]()
Bookmarks