Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 5 PrvaPrva 1 2 3 4 5 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 76 do 100 od 117
    Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    v360,2*V550,V3,Milestone
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    24.233
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.233, Nivo: 37
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa pise (yuet 2.2.1MP), a program za flashanje rsd lite, sve možeš naći tu na forumu, samo potraži malo!

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    Xperia X10 i neka Nokia
    Operater
    vip, T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    je, to nisam znao... Tnx

E, sad, ne mogu naći drivere... Vidio sam ih jednom i sad se više ne sjećam gdje su... Možeš postat još link za to?
    Identify yourself :P

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    Xperia X10 i neka Nokia
    Operater
    vip, T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zahvaljujem

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post evo postupka sa svim linkovima

1: napunite bateriju do kraja i flashajte s yuet 2.2.1 MP ( kojeg možete skinuti odavdje http://pickup.mofile.com/2742710934734278 ) i budite sigurni da su vam dobro postavljeni driveri za vaĹĄu motorolu TIJEKOM CIJELOG POSTUPKA MORATE IMATI UKLJUČEN RSD LITE 3.5 rsd lite link >>http://rapidshare.com/files/22418329/RSD_LITE_3_5.zip

2: skinite program P2K easy tool 3.9
    ( http://www.box.net/shared/fcdn4oi3vo ) pokrenite easy tool i odaberite svoj mobitel (u naĹĄem slucaju v360) i odaberite " Flash " Flash .SHX i flashajte s fileom "R4513_G_08.B7.DAR_RB_Lang0031_reflash_MOTOX.s hx" ( skinite si ga odavdje http://www.box.net/shared/prk8ybd3tu ) i stisnite Do Selected Jobs . Pričekajte da program zavrsi svoj posao.

3: na istom programu odite pod " Repair " i odaberite Full repair PDS zone i prvo morate izvadit kabel iz mobitela i zatim izvaditi bateriju iz mobitela ostaviti bateriju vani i uĹĄtekat natrag kabel u mobitel mora vam se pojavit poruka na monitoru kompjutera "Phone failed initial security verification checks. HAB error 0x27" ( ne brinite samo stisnete OK ) . Ukoliko vam se poruka nije pojavila niste imali upaljen RSD lite 3.5. Sada stisnite Do Selected Jobs pojavit ce vam se poruka " Please disconnect testpoint ( if you not made this already) " kliknite OK, pricekajte da program zavrsi.

4: ne stavljajte bateriju nazad. Sada na istom programu odite pod " Locks " i odaberite " Unlock SP " i opet izvadite kabel iz mobitela i samo ga zaĹĄtekajte nazad / bez vracanja baterije nazad \mora vam se pojavit ista poruka kao u koraku 3 "Phone failed initial security verification checks. HAB error 0x27" kliknite OK i odaberite Do Selected Jobs pojavit ce vam se poruka " Please disconnect testpoint ( if you not made this already) " kliknite OK , pricekajte dok program ne napravi svoje.

5: sada opet odite pod " Repair " i kliknite na Full repair PDS zone i opet izvadite kabel i vratite nazad u mobitel ( bez vracanja baterije ) poruka na monitoru "Phone failed initial security verification checks. HAB error 0x27" klikni OK . Do Selected Jobs poruka " Please disconnect testpoint ( if you not made this already) " klikni OK pricekaj dok program ne zavrsi.

6: skinite program flash i backup 3 ( >>link http://www.box.net/shared/nvkuhctnc1) pokrenite program i pri vrhu prozora vidite Active Phone Profile odaberite: R4513_v360_08.A0
    odite na " Write data " i odaberite ( gumb Select file ) i uzmite onaj prvi flash fajl Yuet2.2.1 e sada kvacice ostavite samo na CG3, CG7, CG18 { SADA IZVADITE KABEL IZ MOBITELA I VRATITE BATERIJU NAZAD I VRATITE KABEL NAZAD U MOBITEL } poruka na monitoru "Phone failed initial security verification checks. HAB error 0x27" klikni OK te kliknite na gumb " Write data " kada program zavrĹĄi mobitel je unlockan na sve mreĹže te ima na sebi Yuet 2.2.1 monster pack , ako vam se ne svidja taj software koji imate potražite na forumu druge MP-ove te jednostavno flashajte s RSD Lite 3.5 ili Flash i backup 3 , moguce je da se ne pojavljuje ona poruka za gresku prilikom prespajanja mobitela s usb-a na usb tojest zavisi o tome koju verziju programa imate

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao draz18 Pregledaj post
    1: napunite bateriju do kraja i flashajte s yuet 2.2.1 MP ( kojeg možete skinuti odavdje http://pickup.mofile.com/2742710934734278 ) i budite sigurni da su vam dobro postavljeni driveri za vaĹĄu motorolu TIJEKOM CIJELOG POSTUPKA MORATE IMATI UKLJUČEN RSD LITE 3.5 rsd lite link >>http://rapidshare.com/files/22418329/RSD_LITE_3_5.zip

( http://www.box.net/shared/fcdn4oi3vo ) pokrenite easy tool i odaberite svoj mobitel (u naĹĄem slucaju v360) i odaberite " Flash " Flash .SHX i flashajte s fileom "R4513_G_08.B7.DAR_RB_Lang0031_reflash_MOTOX.s hx" ( skinite si ga odavdje http://www.box.net/shared/prk8ybd3tu ) i stisnite Do Selected Jobs . Pričekajte da program zavrsi svoj posao.

3: na istom programu odite pod " Repair " i odaberite Full repair PDS zone i prvo morate izvadit kabel iz mobitela i zatim izvaditi bateriju iz mobitela ostaviti bateriju vani i uĹĄtekat natrag kabel u mobitel mora vam se pojavit poruka na monitoru kompjutera "Phone failed initial security verification checks. HAB error 0x27" ( ne brinite samo stisnete OK ) . Ukoliko vam se poruka nije pojavila niste imali upaljen RSD lite 3.5. Sada stisnite Do Selected Jobs pojavit ce vam se poruka " Please disconnect testpoint ( if you not made this already) " kliknite OK, pricekajte da program zavrsi.

4: ne stavljajte bateriju nazad. Sada na istom programu odite pod " Locks " i odaberite " Unlock SP " i opet izvadite kabel iz mobitela i samo ga zaĹĄtekajte nazad / bez vracanja baterije nazad \mora vam se pojavit ista poruka kao u koraku 3 "Phone failed initial security verification checks. HAB error 0x27" kliknite OK i odaberite Do Selected Jobs pojavit ce vam se poruka " Please disconnect testpoint ( if you not made this already) " kliknite OK , pricekajte dok program ne napravi svoje.

5: sada opet odite pod " Repair " i kliknite na Full repair PDS zone i opet izvadite kabel i vratite nazad u mobitel ( bez vracanja baterije ) poruka na monitoru "Phone failed initial security verification checks. HAB error 0x27" klikni OK . Do Selected Jobs poruka " Please disconnect testpoint ( if you not made this already) " klikni OK pricekaj dok program ne zavrsi.

6: skinite program flash i backup 3 ( >>link http://www.box.net/shared/nvkuhctnc1) pokrenite program i pri vrhu prozora vidite Active Phone Profile odaberite: R4513_v360_08.A0
    odite na " Write data " i odaberite ( gumb Select file ) i uzmite onaj prvi flash fajl Yuet2.2.1 e sada kvacice ostavite samo na CG3, CG7, CG18 { SADA IZVADITE KABEL IZ MOBITELA I VRATITE BATERIJU NAZAD I VRATITE KABEL NAZAD U MOBITEL } poruka na monitoru "Phone failed initial security verification checks. HAB error 0x27" klikni OK te kliknite na gumb " Write data " kada program zavrĹĄi mobitel je unlockan na sve mreĹže te ima na sebi Yuet 2.2.1 monster pack , ako vam se ne svidja taj software koji imate potražite na forumu druge MP-ove te jednostavno flashajte s RSD Lite 3.5 ili Flash i backup 3 , moguce je da se ne pojavljuje ona poruka za gresku prilikom prespajanja mobitela s usb-a na usb tojest zavisi o tome koju verziju programa imate
    Baš ti nije google translate dobro preveo....
    I neznam čemu ponavljat isto....kad je već bilo govora o tome,vjerojatno da si čito ispočetka ovu temu vidio bi OVO
    ali očito da nisi....

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    Xperia X10 i neka Nokia
    Operater
    vip, T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    samo otključavanje je prošlo super...

Sad imam pitanje. Dobivam neke hijeroglife kad hoću pisat poruku... Šta sad? Nije latinica, već neka iskrivljena ćirilica :S

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    v360,2*V550,V3,Milestone
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    24.233
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Treba ti LP koji ima hrvatski. imam ti ja ako nećeš naći pa mi se javi na PM.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao antaR Pregledaj post
    samo otključavanje je prošlo super...

Sad imam pitanje. Dobivam neke hijeroglife kad hoću pisat poruku... Šta sad? Nije latinica, već neka iskrivljena ćirilica :S
    T9 ti je uključen.....Kad kreneš pisat poruku uđi u opcije i nađi podešenje teksta/primarni tekst;TAP Hrvatski....

= Citat = Izvorno postao alex1 Pregledaj post
    Treba ti LP koji ima hrvatski. imam ti ja ako nećeš naći pa mi se javi na PM
    predpostavljam da je ubacio Hr LP....
    Zadnji uredio The Judge : 18-03-2008 u 20:32

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    Xperia X10 i neka Nokia
    Operater
    vip, T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne, ne, sve je ok. Skužio sam sam da je uključan grčki T9 ili tako nešto, hehe.

Sad, još jedan problem. Ne znam phonecode. Znam koji je bio prije unlocka, ali sad taj nije. Da nije resetiran na neki defaultni?

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne, ne, sve je ok. Skužio sam sam da je uključan grčki T9 ili tako nešto, hehe.

Sad, još jedan problem. Ne znam phonecode. Znam koji je bio prije unlocka, ali sad taj nije. Da nije resetiran na neki defaultni?
    Imaš dvije varijante;1234 a drugi je 00000000,po defaultu....
    Ako nije,spoji ga na neki od programa da ti isčita "info" telefona

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    Xperia X10 i neka Nokia
    Operater
    vip, T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tnx again ;-) Vratio mi ga je na 1234

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tnx again ;-) Vratio mi ga je na 1234
    nema freke....To su ti inače Defaultni kodovi....Znaš valjda.

Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moze li netko ponovno postati ovaj file:
    "R4513_G_08.B7.DAR_RB_Lang0031_reflash_MOTOX.s hx" ( skinite si ga odavdje http://rapidshare.com/files/20998354...kMoto.rar.html

ah nasao sam drugi ... upisao sam u google Lang_0031_UnlockMoto

e evo da se pohvalim uspio sam ju odkodirati ... danas u 13h sam ju dobio ... i evo u 21h sam ju uspio odkodirati ... ovo mi prvi put da radim ovako nesto - evo neznam ni brisati poruke na mobu a otkljucao sam ga
    Zadnji uredio doofy : 07-06-2008 u 22:07

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao doofy Pregledaj post
    moze li netko ponovno postati ovaj file:
    "R4513_G_08.B7.DAR_RB_Lang0031_reflash_MOTOX.s hx" ( skinite si ga odavdje http://rapidshare.com/files/20998354...kMoto.rar.html

ah nasao sam drugi ... upisao sam u google Lang_0031_UnlockMoto

e evo da se pohvalim uspio sam ju odkodirati ... danas u 13h sam ju dobio ... i evo u 21h sam ju uspio odkodirati ... ovo mi prvi put da radim ovako nesto - evo neznam ni brisati poruke na mobu a otkljucao sam ga
    sve ide vrlo lagano ako sljediš tutorial. ne možeš tu pogriješiti. no zato su se ljudi namučili da dođu do riješenja i naprave tutoriale... pa kad pogledaš, nekad se i vrijedi potruditi za nešto.

Poštovanje, GoGs

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    LG G4
    Operater
    Tmobile
    Godina
    36
    Bodovi
    19.512
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.512, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao night_whisper Pregledaj post
    ovako :

1: napunite bateriju do kraja i flashajte s yuet 2.2.1 MP i budite sigurni da su vam dobro postavljeni driveri za vašu motorolu TIJEKOM CIJELOG POSTUPKA MORATE IMATI UKLJUČEN RSD LITE 3.5

pokrenite easy tool i odaberite svoj mobitel (u našem slučaju v360) i odaberite " Flash " Flash .SHX i flashajte s fileom "R4513_G_08.B7.DAR_RB_Lang0031_reflash_MOTOX.s hx" i stisnite Do Selected Jobs . Pričekajte da program završi svoj posao.

3: na istom programu odite pod " Repair " i odaberite Full repair PDS zone i prvo morate izvadit kabel iz mobitela i zatim izvaditi bateriju iz mobitela ostaviti bateriju vani i uštekat natrag kabel u mobitel mora vam se pojavit poruka na monitoru kompjutera "Phone failed initial security verification checks. HAB error 0x27" ( ne brinite samo stisnete OK ) . Ukoliko vam se poruka nije pojavila niste imali upaljen RSD lite 3.5. Sada stisnite Do Selected Jobs pojavit će vam se poruka " Please disconnect testpoint ( if you not made this already) " kliknite OK, pričekajte da program završi.

4: ne stavljajte bateriju nazad. Sada na istom programu odite pod " Locks " i odaberite " Unlock SP " i opet izvadite kabel iz mobitela i samo ga zaštekajte nazad / bez vračanja baterije nazad \mora vam se pojavit ista poruka kao u koraku 3 "Phone failed initial security verification checks. HAB error 0x27" kliknite OK i odaberite Do Selected Jobs pojavit će vam se poruka " Please disconnect testpoint ( if you not made this already) " kliknite OK , pričekajte dok program ne napravi svoje.

5: sada opet odite pod " Repair " i kliknite na Full repair PDS zone i opet izvadite kabel i vratite nazad u mobitel ( bez vraćanja baterije ) poruka na monitoru "Phone failed initial security verification checks. HAB error 0x27" klikni OK . Do Selected Jobs poruka " Please disconnect testpoint ( if you not made this already) " klikni OK pričekaj dok program ne završi.

6: skinite program flash i backup 3 pokrenite program i pri vrhu prozora vidite Active Phone Profile odaberite: R4513_v360_08.A0
    odite na " Write data " i odaberite ( gumb Select file ) i uzmite onaj prvi flash fajl Yuet2.2.1 e sada kvačice ostavite samo na CG3, CG7, CG18 { SADA IZVADITE KABEL IZ MOBITELA I VRATITE BATERIJU NAZAD I VRATITE KABEL NAZAD U MOBITEL } poruka na monitoru "Phone failed initial security verification checks. HAB error 0x27" klikni OK te kliknite na gumb " Write data " kada program završi mobitel je unlockan na sve mreže te ima na sebi Yuet 2.2.1 monster pack , ako vam se ne sviđa taj software koji imate potražite na forumu druge MP-ove te jednostavno flashajte s RSD Lite 3.5 ili Flash i backup 3

SVI PROGRAMI SE MOGU SKINUTI S OVE STRANICE: http://www.esnips.com/web/Unlockv360/

unlock by night_whisper without TP

[svim programima provjeren link 3. 12. 2007 u 10:43]
    probao sam flashat sa yuetom navedenim preko RSD-a i nakon sto ga je mob ocitalo (upalio sam bootloader) i mob se spojio i odabrao sam start i nesto je ucitano , bootloader i memoriju neku mislim. I slijeddio je neki flash group code 1 i stalo je i prijavilo gresku i sada se mob pali samo u BL modu.

Moderator Postignuća:
    SocialVeteranOverdrive25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    45.488
    Nivo
    52
    Bodovi: 45.488, Nivo: 52
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ili ponovi s RSD-om,ili flashaj s F&B...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    LG G4
    Operater
    Tmobile
    Godina
    36
    Bodovi
    19.512
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Smuchac Pregledaj post
    Ili ponovi s RSD-om,ili flashaj s F&B...
    probao sam vec nekoliko puta, nekad ne krene niti jedan posto, vecinom dojde do 3 , a jednom je cak 7. Stvarno neznam. Bootloader mora biti ukljucen?

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao FatalERROR Pregledaj post
    probao sam vec nekoliko puta, nekad ne krene niti jedan posto, vecinom dojde do 3 , a jednom je cak 7. Stvarno neznam. Bootloader mora biti ukljucen?
    E rođo,a kakvo ti je stanje baterije?

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    LG G4
    Operater
    Tmobile
    Godina
    36
    Bodovi
    19.512
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao The Judge Pregledaj post
    E rođo,a kakvo ti je stanje baterije?
    jucer sam ju napunil do kraja i danas sam isao flashat, mislis da bi ju jos trebalo punit?

Moderator Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    45.488
    Nivo
    52
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja inace uvijek radim s upaljenim mobom,i sam program ga ubaci u BL,ovako mislim,ako se ne izvuces iz ovoga da ces morat radit TP ponovno...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    LG G4
    Operater
    Tmobile
    Godina
    36
    Bodovi
    19.512
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Smuchac Pregledaj post
    Ja inace uvijek radim s upaljenim mobom,i sam program ga ubaci u BL,ovako mislim,ako se ne izvuces iz ovoga da ces morat radit TP ponovno...
    sranje, znaci nis iz njega kad ga nemogu upalit. Samo bootloader imam

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao FatalERROR Pregledaj post
    sranje, znaci nis iz njega kad ga nemogu upalit. Samo bootloader imam
    Da...mora baterija biti puna,jer kabal ju ždere ko vrag...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    LG G4
    Operater
    Tmobile
    Godina
    36
    Bodovi
    19.512
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao The Judge Pregledaj post
    Da...mora baterija biti puna,jer kabal ju ždere ko vrag...
    mob se ne zeli puniti, jer to zato sto je samo u bootloaderu ili sam ga smrdal. Bio je na punjacu od jucer i danas ga upalim i otvori se bootloader i pise battery low i ugasi se.

Moderator Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    45.488
    Nivo
    52
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U bootloaderu ne prolazi punjenje...
    Ili kod nekog posudi bateriju,ili je kod nekoga napuni...

+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 5 PrvaPrva 1 2 3 4 5 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Unlock - otključavanje Motorola
    By Inovator in forum Motorola
    Odgovora: 1254
    Posljednji post: 11-07-2014, 00:40
  2. Motorola v360 unlock procedura ?
    By perko121 in forum Motorola
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 13-10-2006, 19:29
  3. e398 drm --> v360 drm ?