ima nelogičnosti u softveru samsungovom, ali jbg kupi Nokiu ili Sony Ericsson s dual simom![]()
![]()
Malo ima samsungovih nelogicnosti,isto me pati u kalendaru,kakvu napomenu trebam upisati da bi mi zvonio alarm taj određeni dan u navijeni sat i da ispise napomenu?
ima nelogičnosti u softveru samsungovom, ali jbg kupi Nokiu ili Sony Ericsson s dual simom![]()
![]()
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Da ga naprave odmah bi ga kupio,a u meduvremenu snaci cu se sa ovim samsungom.
![]()
O Tite tute Tati tibi tanta, tyranne, tulisti.---> O, tirane, Tito Tacije! Učinio si tako dobre stvari za sebe!
Ante OS!
Koje dvije kartice koristis u njemu?
Je li ti losiji zvuk na SIM2?
osjeti se razlika u kvaliteti zvuka kad radi na slave kartici...
...mozda se to moze srediti preko nekih kodova....
O Tite tute Tati tibi tanta, tyranne, tulisti.---> O, tirane, Tito Tacije! Učinio si tako dobre stvari za sebe!
pa već sam vam na prethodnim stranicama napiso kak pojacat zvuk na sekundarnoj kartici, kaj ste zbunjeni tak da neznate čitat?
Nakon pomnog proučavanja ovog topica,sve sam bliže odluci da kupim ovog "Dualistu".Sve mi je jasno,postavke,mogući problemi,itd,itd.Mene zanima ako netko ima iskustva povezivanja tog telefona sa bluetooth slušalicama,kako se ponaša,ima li kakvih problema? Naime imam Jabru BT2020, često sam u vožnji, i kako to biva,tada dolaze najviše i pozivi.
Unaprijed hvala na odgovuru.
P.S. Pozdrav malcomu i ante_os, mojim sugrađanima,mojim essekerima...,nemojte ih sekirati puno stari forumaši
![]()
Ako ces ga vec kupovati u trgovini onda emmezzeta nikako,oni prodaju svu tehničku robu koja se proizvodi za istočna trzista.kupi u županijskoj u samsung centru,mislim da ti je cijena podjednaka svuda.
Subota kasno popodne, jedino emmezzeta radi....Kupio, pregledao ga i isprobao na licu mjesta sve funkcije (uz veliku pomoć savjeta sa ovog topica). Totalno ispravan i sve radi besprijekorno, naravno i HR meni je tu !!! Ma nije mi problem bio ga isprobati, u GSM vodama sam od samih početaka, onog vremena kad je minuta koštala 10 kn,a zadnje 3 godine sa PDA HellwtPackard 6515 i Mio 701 Windows Mobile telefonima, tako da je bila sitnica Dualistu isprobati. Da, šljaka i Jabra BT2020 bluethoot slušalica. Što reći,nego pravo olakšanje što više ne moram nositi i privatni i službeni mob...U glavnom, najviše su mi pomogle recenzije sa ovog topica, puno više nego suhoparne upute za telefon...
Dečki havala još jednom.
P.S. Gdje mogu naći one kodove za tajne menije za ovaj Samsung ?
Bok!
Zadnji uredio miro666 : 08-06-2008 u 03:46
Ma evo si dao truda, za te kodove, a i za pojačavanje zvuka na sekundarnoj SIM kartici, na engleskom ali korisno:
[QUOTE]Change volume for incoming calls on SIM2 (slave):
Here a few keyboard–codes for Samsung SGH-D880 Duos:
IMEI: *#06#
Firmware-Version: *#1234#
S/W-Version: *#1111#
H/W-Version: *#2222#
Software/Hardware-Info: *#0206*8376263#
Test-Mode-Menü: *#0206*8378#
Change volume of secondary (slave, SIM2)
More volume:
Start Test Mode Menü (secret code , see above):
Choose menu no.2. HW test
Choose Menü 2. Audio Setting
Choose Menü 15. Audio AMP
Change SLAVE_IOM2_NORMAL from 13 to 18 gesetzt (same as master SIM)
Change SLAVE_IOM2_HEAD to 26.
SAVE !
With this setting incoming calls on slave (SIM2) are on same volume level as master (SIM1)
Another advice: For those who usually do not need tri-band availablility, you can save energy by switching off the 1900MHz frequency for SIM 1 !
Secret codes available at (german language):
https://www.hoang.de/index.php?optio...d=25&Itemid=25
Pozdrav svima
Zadnji uredio miro666 : 08-06-2008 u 05:33
koliko kosta u emmezzeti?
2499 kn. bilo u Petak
Nekad mi se smrzne, pa se resetira.
Još nekom?
Točno toliko...Inače firmware koji u sebi ima hrvatski jezik mora nositi oznaku D880XF***. Inače prezadovoljan sam. A što se tiče čvrstoće kućišta,evo događaj koji mi se dogodio danas oko 15:30 sati...
Samsug mi o opasaču u torbici sa desne strane,kišobran u lijevoj ruci.Zvoni mob,lijevom rukom u kojoj je kišobran potežem na desno prema mobu,vadim ga te sad i desnom rukom pokušavam prebacit mob u lijevu ruku, te na visini od 110 cm ispada Samsung na čisti asfalt pješačke staze....Ja se smrzo....Dižem ga problijedio...a ono....NIŠTA !!! Ni ogrebotina, ništa puklo, ništa ogrecano, baterija i poklopac na mjestu, klizni slider i dalje čvrsto klizi,nema lockera. Isprobam sve funkcije,pozive,odlazne ,dolazne, GPRS, fotoaparat, vibru,....sve radi. Nevjerovatno, ili je to prikriveni titanski materijal, ali znam.....puka sreća !!! Nepokušavajte to...
Inače najmoćnije mi je to što ne moramo mjenjati primarnu i sekundarnu SIM, nego pozive i SMSove iz imenika ili broja izabireš sa kojeg SIMa šalješ ,bez obzira koja je prva a koja druga...
Natrag na tekmu na TV....
Razmišljam o kupovini d880 jer svakodnevno koristim dva aparata imam par pitanja
1.Ako sam tenutno na t-mobile mreži a netko me zove sa vip mreže da li vidim propušten poziv?
2. Koliko vremena traje prebacivanje sa sima na sim?
3. Ako u organizer napišem u toliko i toliko nazvati taj broj, da li direktno iz organizera mogu zvati upisani broj(neke najjednostavnije Nokie imaju tu opciju)?
Unaprijed hvala na odgovorima
![]()
Zadnji uredio smashb : 08-06-2008 u 20:57
Znam kako ući u tajni meni , međutim ne mogu se baš najbolje snaći.
Imam dva pitanja
1.Kako pojačati mikrofon u koji govorim , jer mi sugovornici često kažu da me slabo čuju(kada uđem u audio settings ne znam što se odnosi na pojačavanje mikrofona ako takva opcija postoji)?
2.Kako pojačati mp3 ringtone(koja opcija u tajnom meniju pod audio settings)?
Unaprijed hvala na pomoći i odogovorima!![]()
Bookmarks