radi,
Nisam znao za ovakve stvari.
kao sto je postojao sms koji gasi siemense, sada sam nasao animaciju koja restarta sony ericssone (mozda je to vec staro, ali je ja nigdje nisam vidio)
cim mi je animacija poslana blututom, mobitel (k800) mi se odma restarto
bas fora![]()
ta animnacija moze biti ud pomoci ljudima koji koriste tpa to other patcheve
evo je i stavio sam u zipu ak ovo drugo nece radit
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
radi,
Nisam znao za ovakve stvari.
Motorola v50->v51->v300->e398->mpx220(treba popravak) and v3i->Samsung SGH-D600->Sony Ericsson K800i->C510i->HTC Desire->One X
je zajebancija stalno s njom pol familije i dalje ne kuzi foru pa povremeno ode na sliku a na nekim modelima potpuno zbloka mob pa moraš bateriju vaditludilo
![]()
da, a na k800 mi kad ne otvorim sliku, nego samo kad (stojim) na njoj u 5x5 prikazu restarta
moram brzo stiskat da nekom poslajem, da mi se ne restarta
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
i sta taj sat ujeb** sony ericssone ?
For the hoven lands...
kako mocno pola razreda ne kuzi u cemu je fora........premocno
....::::i"m DJ Kollex::::....
Na koju foru restarta mob?
to je neki utz. file i valjda nekaj sa sistemskim podatcima sredi nemam pojma uglavnom kak god okreneš na slici se nesmiješ zadržat duze od dve sekunde pa čak ni u 5+5,3+3 il jedna po jedna prikazu a ak ju ideš pregledat restarta...ugl za zajebanciju dobro,neće niš loše napravit al onak![]()
super stvar ko bi reka da nesto ovako postoji
☻/ Ko je retardiran
/▌ neka digne ruku
Meni se cini da dekoder GIF slicica u SE mobitelima ima neki bug, a ova slicica je samo uspjela "napiknut" taj bug. To je cijela mudrost.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
K610, V640, K770 i W850 samo resetira a jel ko zna za ostale
I na ostalima je vjerojatno isto (na K810 isto resetira).
Na w900 se ne restarta, ja mislim.
Znam da sam čitao da na nekom novijem mobu iz w serije ne restarta.
i w810i se restarta ali t630 ne, očito je prestar![]()
Evo na P990 ne resetira, ali on je druga prica...![]()
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Kako se može izbrisat iz mobitela?
....
Pa samo brzo stisnes opcije>izbrisati.![]()
pa naravno da je brze... evo ja upravo isprobao na K750 ne radi reset!!!
###1410989180026
ne desi se nista... jednostavno nakon par sekundi me izbaci na wallpaper!
###1410989180026
Eto problema za rješavanje :-(
Ubo tu slicicu na k750i od frendice i mob se vise neda upaliti... upali se svjetlo i naizmjence se gasi u nedogled... i to je to... jel ima ko kakvu ideju kak to riješiti? Probal sam izvaditi bateriju na duže vrijeme i ništ..
Jel ima kakva kombinacija tipki za hardreset il tak nekaj?
Hvala svima, pozdrav
Jednostavno, reflashaj mob.
Bookmarks