Nastavit će svirati na zvučnicima.
Ljudi, postoji li uporabljiv Tweak Peak za N73?
Ljudi, kontam svoju n73 flashati u ME i interesuje me da li kada istaknem slusalice ce muzika prestati svirati (s ME) automatski ili ce se nastaviti kao dosad, jer to mi nekad zna biti nezgodno.
Nastavit će svirati na zvučnicima.
Ljudi, postoji li uporabljiv Tweak Peak za N73?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ok necu, ali mislim ipak staviti najnoviji soft (ne ME vec ''obicni''). da li se dobije novi izgled media playera i ngage games (mislim na program)?
Sadasnji:
V 3.0638.0.0.1
30-10-2006
RM-133
Nokia N73 (07)
Na naljepnici pise Nokia N73-1 (made in Finland)
BUMP...Zna li ko?
Što se tiče media player-a, to dobiješ onakav media player kakav je na N73ME...(ali uvijek možeš instalirati LCG Jukebox, koji se meni više sviđa od "serijskog" playera)
A što se n-gage-a tiče, neznam...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Hvala Ico.
Ngage ne dobijas, moras naknadno da instaliras.
Ljudi, kako ste vi riješili usporenost N73?
Ja sam kopao i kopao po netu. Od onih trikova da se upiše neka šifra u To Do list, preko SMS/N95 Acceleratora, instalacije Y-tasksa, čak i nekog programa imena MemoryUP (ili sl.), ali i dalje to je sporo. Doduše, neke aplikacije sam ubrzao, to se osjeti (Galeriju otvara npr. 15 sec, umjesto 30...).
Jel istina da novi soft ver. 4.088.nešto ubrza mob do boli? Navodno da je istina.
BTW-pogledajte na Youtubeu komparacijski test N82-N73 (koliko treba jednoj, koliko drugoj da se uključe).
E, da, RAM, nekada mi padne (RAM) na svega 2,4. Jel ga ikako moguće držati na 10-15 bez da bezrazložno tone?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ovo je vise za poludit..imam onu verziju softvera iz 9 mjeseca prosle godine i sad mi se valjda jednom dnevno dogada kad zelim nekog zvat jednostavno nece,probam voice call nista,video call isto samo se vrati nazad u meni..onda ga treba restartati i cekati sto godina da se upali..a kad trebam nekoga hitno nazvati mozete misliti srece...
od kad instalirao garmin sad mi u galeriji sve one neke male slicice od njega jer se moze to nekako rjesiti
stigao je novi firmware za N73
jel stavio tko??
Stari je 4.0735.3.0.3
novi 4.0812.4.0.1
nemam vremena sad pa nisam instalirao...
mama ti sestra!
zašt mi posle svakog gašenja palenja traži da podešavam sat i datum. probao sam vraćanje tvornićkih postavki i isto a skoro sam radio full reset pa mi se to neda ponovo sve instlirat
Slatky, kako sam onda ja dobio hrvatski sa tim novim SW?![]()
O tome sam već pisao na prethodnoj strani..
Firmware je izašao pre nekih 2 nedelje, koristio sam 0529781.
pozdrav,
nabavio sam novi mobitel, i to je N73
imam nekoliko pitanja
1. kada se spaja mobitel sa racunarom preko usb-a, i izaberem da mi je kao USB memorija.... Ne mogu da nadjem folder gdje se ubacuje muzika, posto ovaj mp3 player sto dodje uz njega ne moze da prepozna muziku (valjda sto nije u odgovorajucem folderu).
2. da li ima program sa kojim bi mogao upravljati mobitel tipkama umjesto joystick-om, da bi ga sacuvao.
za sada toliko i unaprijed hvala
pozz
1) ako hoćeš mp3 koristiti kao zvuk zvona, onda moraš staviti u poseban folder, tj memo kartice(memo telefona)\sounds\digital
ako hoćeš staviti mp3 na memo karticu/memo telefona, onda ti je svejedno u koji folder staviš. možeš staviti i u sami root memo kartice.
ako su mp3 fajlovi, player će ti ih prepoznati.
nakon ubacivanja pjesma, odi u mp3 player -> glazbena biblioteka -> opcije -> obnavljanje glazbene bibli.
i nakon tog "osvježavanja" bi ti se trebale pojaviti sve mp3 pjesme u music palyeru...
2. mislim da to nemože...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
hvala,
evo radi mi muzika,
za ovaj joystick, evo instalirao sam Handy Taskman, koji pretrazuje programe i fajlove preko tastatureOvo moze pomoci duplo manje da se koristi joystick
evo instalirao sam worms igricu, ne znam jel bas tacna verzija za moj mobitel, posto kada drzim tipku "2" cilja mi prema gor, a nema mi tipke za prema dole (trebala bi biti 5 ili 2)...
Zadnji uredio vertex : 07-06-2008 u 16:30
ljudi pomagajte pa nikako da instaliram temu, prebacio sam ju na memoriju, ono u postavkama je ucinjeno kako piše , ali nista , nokia n73 je rijec , prije dva ana kupljen mob, jel treba sta instalirat dodatno , pomagajte
pogledaj si malo ovu temu: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=42419
napravio to ali nista, stalno javlja potvrda istekla, mogu rec da sam vec volju izgubio
Bookmarks