e, al pazi sad!
i sam kazes da ljudi panicare oko tih nuklearki jer nemaju pojma na kojem to principu funkcionira, i svi smatraju da je to ful opasno (i sama sam spadala medju takve dok se nisam pocela vise zanimati za Cernobil). danas je pola mojih baba na poslu panicarilo kad je popodne kisa pocela padati kak bumo sad svi bili ozracenia kvar je, ispostavilo se, bio mizeran.. cemu uzbunjivanje javnosti oko sitnica koje ce svi protumaciti kao katastrofu anormnih razmjera?! ja i dalje smatram da bi, da su informaciju o kvaru objavili prije nego je kvar saniran, vise od pola hrvatske bilo u panici!
to sto ti kazes, volio bi znati da ti tuce zadnja ura.. da do toga dodje, mislim da ti to vise nit ne bi bilo tako bitno
ljudi moji, ovo vise nije '86 i ruski komunizam. Slovenija je sada u EU. nemojte stvarati nepotrebne teorije zavjere i zataskavanja. da se nesto opasno odigrava u Krskom, citava Europa bi bila na nogama, a ne samo jedna 'rvacka koju taaako boli sto je "zadnja saznala". a nije. oni koji su to trebali znati (HEP), znali su odmah! mi ostali zapravo trebamo bit zahvalni sto nisu pustali info u javnost, jer nase stanovnistvo, vise neobrazovano nego obrazovano, to bi protumacilo kao havariju i novi Cernobil.. i et' ti nepotrebne panike..
EDIT: Vuki, rasla bi trava, i to jos kakva![]()
mi bismo nayebali (sjeverozapad 'rvacke) kak god da okrenes, zbog blizine. ostatak Europe ovisio bi najvise o vremenskim prilikama i zracnim strujama (kao sto je vecina radioaktivnosti nakon Cernobila zahvatila susjednu Bjelorusiju).

a kvar je, ispostavilo se, bio mizeran.. cemu uzbunjivanje javnosti oko sitnica koje ce svi protumaciti kao katastrofu anormnih razmjera?! ja i dalje smatram da bi, da su informaciju o kvaru objavili prije nego je kvar saniran, vise od pola hrvatske bilo u panici!
Odgovori uz citat
Bookmarks