probaj stisnuti RESET na daljinskom upravljaču. PS u metrou ti je RAČUN garancija!!![]()
Uredjaj je kupljen u metrou ali cudno ja nemam popunjen garantni list,i na tom listu je sve na hrvatskom.I pise davaoc jemstva MSAN GRUPA...
Sad uredjaj je skoro nov ima 5 meseci, i sve je radilo normalno dok jedan dan ne znam sta mu bi kad ukljucim ne prikazuje ni sliku ni zvuk, ubacim CD vidi se da player cita CD mogu da premotavam sve radi, ali zvuka i slike nema![]()
Probao sam ina drugom TV ali nista, milion puta sam probavao da li je sve lepo povezano, da li je mozda to do kabla ili je ipak do uredjaja nesto??
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
probaj stisnuti RESET na daljinskom upravljaču. PS u metrou ti je RAČUN garancija!!![]()
Nedajte se kontorlirat'. www.fmjam.com Kad je ljudima dosadno, dosadno im je ponajprije stoga što su dosadni sebi samima.http://www.youtube.com/watch?v=kQfCAiDfzvI
ako si dobio samo racun,onda je to i garancija.vrati ga nazad.
vepar nemožeš ga vratiti u metro već ga nositi na servis u metrou možes zamjeniti uredjaj u roku 7 ili 8 dana tako nešto tj takav je zakon u roku tjedan dana iams pravo na zamjenu uredjaja koji ima očiti nedostatak za isti takav drugi.
Nedajte se kontorlirat'. www.fmjam.com Kad je ljudima dosadno, dosadno im je ponajprije stoga što su dosadni sebi samima.http://www.youtube.com/watch?v=kQfCAiDfzvI
moTo, ne pomaze reset.Nikako da stignem da uzmem novi kabal pa da vidim da nije do kabla.
Najgore je sto ja ne znam gde je fiskalni racun, a to jemstvo imam ali nije nista popunjeno, nije zaokruzeno na koji uredjaj, ni serijski broj, ama nista.
Slao sam mail MSAN grupi i covek mi je odmah odgovorio, ali je mislio da sam iz Hrvatske, posle sam mu objasnio da sam iz Srbije i on mi je poslao listu svih prodavnica koje su zaduzene za servisiranje Vivax uredjaja.
Najgore je to sto je uredjaj bio oko 3000 dinara, tako da ako se nesto shebalo kostace vise nego ceo uredjaj.
Nego znate sta, ja sam nasao neki kabal koji sa jedne strane ima cinceve, dok sa druge ima scart, njega sam prikljucio na dvd i sve povezao ali i dalje nema slike, ni zvuka.Onda mislim da je nesto otislo da nije do kabla...
A uredjaj je normalno radio, ja sam ga samo preneo kod mene u sobu i probao na mom TV i radio je i posle ga vratio u dnevnu sobu i ostavio, posle nekoliko dana kad sam hteo da pusti jednostavno nema slike ni zvuka.
Brendov tipa VIVAX izbjegavajte u velikom luku. Radije malo uštedjeti i kupiti Panasonica ili Pioneera !
PHILIPS-a DV5100
* Formati: filmovi (DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW,
(S)VCD, DivX 3.11/4.x/5.x),
* muzika: CD, MP3-CD, CD-R/RW & windows
Media™ Audio,
* slike: CD (JPEG) s muzikom (mp3)
* Progressive Scan, ultra-tanki design
ja ga imam os srpnja 2006, dvd se vrti bez prestanka oko 12h dnevno. jedan od boljih koje sam imao.
![]()
samo izbjegavaj te jeftinjake tipa smartbox,amstrad,bira i sl.to je obicno smece.
...........
Zadnji uredio scorpion : 21-08-2007 u 16:07
Ja sam nasao garancijuali nece da mi priznaju dok ne donesem fiskalni racun, a ja sam ga zagubio
![]()
obicno garancije ne vrijede bez racuna.lijepo pise na uvjetima garancije.
Znam, video sam sta pise...
Ja u svojoj sobi imam Smartbox DVD-501, i imao sam problem:tipka za paliti se strgala. Odneso sam ga u Pevec i dobio sam novog, a što se tiče vivaxa, moja sestra ima K-200, i on radi skoro 2 god. bez ikakvog problema. Nije neka marka, ali radi![]()
Takodjer imam i ja problema s ovakvim dvd playerom.. naime imam ga istog ali meni je problem sto nece nekad da ocita filmove.. nekad primi nekad ne.. i ja sam mu ocistio lasersku glavu ali opet isti problem neznam u cemu bi moga biti kvar... ali ocita mi originale a trebo bi i kopije ali neke primi neke nece.. pa te sto primi OPET NEKAD NECE.. i tako u krug.. imam jos jedan dvd bira model:9000 a ona sve cita samo sto nemoze divx.. kad god u nju ubacim neki dvd film nema njega da ga nemoze ocitat.. stvarno radi..A steta je samo sto na nju nemogu spojit 5.1 zvucnike koji su mi dosli uz vivax-ov dvd player..
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
neka te to ne cudi.meni je crko i LG i nije htio nista ocitati.sve je to lose kvalitete.
Kol'ko para, tol'ko muzikeMa moj je bio oko 40e, hebiga dosta je radio, ali kako to moze da se desi iz cista mira.
E i ja imam sličan problem, pa eko mi možeš reći šta da radim; Vivax, star oko 1 god. Rijetko sam ga i koristila. neki dan uzmem Dvd i prepržim ga. Gledala to 100 puta i stavim drugi dan taj isti i samo javi bad disck. error 0 nešto. i vrti i vrti i ništa. probla svakakve cd-e. dvd-e i orginale i ista stvar!
Jel imaš iskustva stim?
Hvala unaprijed![]()
...probaj očistiti laser...ako to ne pomogne - s dvdom se možeš oprostit...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...imaš u nekim trgovinama za kupit tzv. CD za čišćenje...probaj s tim, ako ne bude uspjelo morat ćeš ga rastavit i očistit...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
skines gornju plocu i ocistis sa alkoholom glavu i to je to.nista lakse iako sumnjam da je samo to u pitanju.obicno rikne taj rotor kojeg lokalni majstori mijenjaju za 50kn.
bratu je na Smartvisionu crko taj rotor koji okrece glavu(ako sam se dobro izrazio) i popravak je bio 50kn.
Bookmarks