Možda običan UPS sa prenaponskom zaštitom?
Pošto je kupljen kod mojih staraca novi, krasni Plazma 107cm
uplašile su me glasine da su osjetljivi na vremenske nepogode grmljavine-gromove.
(4 slučaja u ovih zadnjih par dana sam čuo da su krepali)
Koji način zaštite primjeniti osim "ištekavanje" iz struje jer nismo uvijek doma kada je frkovito!?
A opet da nije neki obični produžni sa osiguračem (jer to mi baš ne lići na nešto sigurnu kod brzih promjena napona).
Nešto što nije fancy a opet da dobro zaštiti.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Možda običan UPS sa prenaponskom zaštitom?
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
a onda im pokušaj objasniti da ako naredni put grom odabere vas, su dali par hiljada kuna za zgorene komade plastine odnekud iz kine...![]()
Ili neka svaki put kada grmi izvade uticnicu iz struje i izvde antenu![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Glupost glupost glupost, meni bi već plazma trebala nekoliko puta ruknuti po pitanju toga...
Mislim daj je produžni jedina nada u tome svemu, i to ne oni po 100kn nego oni što malo masnije koštaju, >300, vjeruj mi, razlika je da te glava boli, ne samo u cijeni nego u svemu...
EDIT : što smatraš pod tim, kvalitetan ups, kakav god da ups je i da ti drži nekih 2-3 minuta dok se potpuno ne ugasi, dakle, ugasi i telku, ja se ne bi pojao prenapona, ja bi se više bojao da grom ne lupi u antenu..
Zadnji uredio therrlu : 05-06-2008 u 20:02
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Imaš kupiti baš zaštitni produžni za multimediju. Gledaj ovako nešto. APC ti je jedan od najboljih. Gledaj da ima zaštitu za antenu.
Inače, UPS ti nije najbolje rješenje, osim ako ima AVR, ali opet za te pare možeš dobiti puno pouzdaniju zaštitu bez baterije tipa ovo gore.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bookmarks