jesu,takve sam ja bio dobio sa k700
jesu,takve sam ja bio dobio sa k700
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
100% takve ze dobiju uz K700
@Pacman tnx što si mi dao info o tome nisam znao kak se te zovu
nema na cemu![]()
kazes da si takve dobio sa k700.. kaj je i konektor bio isti?
(sad pokusavam utvrditi jel postoji isti model sa vise vrsti konektora. malo je cudno da bi na netu izostavili da je za k700 a stavili ove manje poznate modele.. ili su mozda to pisali prije izlaska k700)
na slici gore ti je konektor za k700.znaci te slusalice ti pasu na sve modele koji imaju konektor ove serije prije takvih kakvi su na k750 i sl.
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Pa to mu valjda i treba, bar iz njegovog prvog posta...
Pa da i ja potvrdim, to su slusalice od K700, samo sto je malo izlizan gumb za javljanje (inace je srebrni)...
I da... Ne rade na Z1010 (koliko se ja sjecam radi samo jedna slusalica (neznam razlog), no to ti mozda nije bitno...![]()
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
ma ja te slusalice imam al nisam znao na sta pasu, pa ih se nisam ni mogao rijesit. sad znam, hvala
Na T630 ima samo mono
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Jos malo off.
Tako isto je i meni na P910, znaci imam stereo 2.5" konektor, ali to nista ne znaci ni ne pomaze, dolje na konektoru je uvijek mono izlaz. Vjerujem da je tako i na Z1010.
Bookmarks