osjećam se ko vrijeme vani . . .
*ebem ti život . . .
over and out for some time . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
di krk, di krk?
malinska ili?
hm, da... prognoza jeste malo...![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
mda..
al kad svaki vikend odgadam , i onda mi je poslije zao.necu da mi ljeto prode u planiranju , di je jos 8mi mj i godisnji.
edit:i naravno , sad me stara zove da ju dodjem pokupit negdje u gradu .
a bibin svijet ce sad!
![]()
@stamp1
Na greškama se uči
Uživaj na Krku![]()
http://img386.imageshack.us/img386/8003/desktopcq5.jpg
joj joj .
danke.
meni malinska nije lijepa...
kompletna ta strana otoka..
but okay.. svatko svog konja hvali
kad pogledas, krk opce nije nes posebno
(trenutno sam opsjednuta lopudom i korculom, pa mi nis nije dovoljno dobro)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ma Grad je najljepsi grad na cijelom svijetu
(ali ne i najdrazi)
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
joj Dubrovnik je fakat najljepsi grad ..
sto se ostalih morskih destinacija tice , cuj gle pazi , gledam neki prosjek geografske udaljenosti , sadrzaja , ljepote mora , ljepote krajolika i zabavnih sadrzaja. tak da ono .. prioriteti se razlikuju.
mda, znam, krk je ljetni zagrebal meni je recimo grad krk daaaleko bolji od malinske. i punat, al oko punta ne mogu bit objektivna. baska je nesto sto se ne znam kojim cudom naslo tamo, totalno svojom plazom odskace od ostatka otoka, prepredivna plaza.. al u sezoni prefuj krcato..
dobar jutar svima...
vidim, ovdje sve po starom... nema nikog...
baš bezveze...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
'jutro..
bas je sve.. uf..
![]()
ja na praksi... vrijeme za gablec...![]()
@LaLuna: šta je bilo? dan je sasvim OK...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nije na InMusicu nego na Rokaj festu. InMusic je prosao bez kise... Jucer je pala kisa i bilo relativno nevrijeme, no pola sata nakon sto se kisa napadala ljudi su se okupili u velikom broju, kao da se nista nije dogodilo.
Jednostavan dokaz je 10 000 ljudi na Nick Caveu jucer
Jel ide ko danas? Prodigy!
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
pozdraf ljudi...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Pozdrav svima....
Evo ja već od ranog jutra obavljao poslove...kupio stolić za dnevnu sobu,al je skup...ali ja fakat predivan![]()
Idem jest konačno...
I da zaboravio sam napomenuti da sam isprobavao vodeni krevet...cijena prava sitnica 14 000 kn sa popustom...![]()
Ali kad sam si legao na njega, prvo kaj mi kroz glavu prošlo su grešne misličovječe to je ludilo, tako mekan...hmm...sveg bi bilo
![]()
Odo ja na ručak pa u školu, pišem opet 2 testa.
cya
Otjerala me kisa s terena...
NIKOTIN: 0,9 mg
KATRAN: 10 mg
Oslo pola kutije...
smuc, meni za par dana 3 mjeseca kako ne pusim. a kutija je bila dnevni minimum gotovo 9 godina.. moze se, al se mora htjet. bas jako.
i btw smuc, napal'la sam se na Korculu opako.. bas mi je divna, sto sam vidjela po slikama i citala po tudjim komentarima..
jos da me put ne izadje vise nego smjestaj tamo, milina, odmah bih bukirala nesto.. al 400 kn brate mili za trajekt iz splita.. u jednom smijeru!!
de sagradite most. do zagreba![]()
ljetovanje je ozbiljna investicija...![]()
ne dam ti pycke!!
nego da. znam ja za foru s orebicem, al majketimile, treba do orebica doc!! em sto je cesta kroz peljesac koma, em sto skurim benzina.. ne znam sta mi je manje zlo, orebic ili trajekt od splita. a kao pjesak odbijam ici, jer ako sam vec na otoku, onda ga zelim prejahat citavog. a korcula bas i nije otocic da cu je pjeske prejahat, trebam auto..
Bookmarks