A od kud sam ja to znao
Kaj je najveći štos imao sam cijelo vrijeme do sada Office 2002 i baš sam stavio 2007 kada sam pisao ovo
Ali sada sam i to savladao...![]()
Ja se nadam da će me sada zvati na razgovor
-------------------------------------------------------------------------
Budući da sam jednom lažno proglašen da sam stavio sliku wc školjke...sada ću tu grešku ispraviti pa da ima razloga...evo idem na specijalnu:![]()
![]()
![]()
![]()
Ahhhh.... konačno sam kupio cvike.![]()
Україна
Uskoro postavljam sliku, bez brige
(u slike thread)
Україна
ok![]()
Hehehe, samo neke izlike da se postave slike
Jesu barem okviri zelene boje?![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
da, ako nisu, nemoj se ni truditi postavljati . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Postavih![]()
Україна
Inače sam potpuno prestao kupovati zelene stvari, iz razloga što ih imam već previše![]()
Україна
Pa strašno...ne valja
E Gorane rakije...
A ja se evo mučim instalirat Winduoze na ovaj neki novi strojček - kao ovaj Via P4M900 ima neki super ultra turbo novi SATA kontroler koji moja stara verzija slipstreamanog CD-a ne prepoznajee, pa morao integrirat ponovno drivere, a to traje...dozlaboga![]()
Ajme nikad nisam ovako pokisnuo, a ni trčo.uf
kad smo ono pricali o tome bismo li izdrzali 30 dana bez neta?
ic ofišl nau..
ovisnica sam!
valjd pada napon il koji drek zbog grmljavine i nevremena, komp mi se par puta sam izresetirao.. i nece na net, i nece i nece!
mislim da se svima u te komu posteno stucalo, ukljucujuci i njihovoj rodbini - puno sam ih, naime, u tim trenutcima spominjala.. skupa s nekim spiskom.. i bludnim radnjama..
pa me oblio hladan znoj kad neko vrijeme kasda nije pokazivala znakove zivota..
i tak..
stresno poslijepodne za Lunu..
odlucila sam instalirati dial up modem..
just in case.. nek se nadje
:junkie:
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Heh...kod mene nema više 3G-a zbog kiše i Internet mi se usporio na 1 megabit...hoćuuuu 3 megabita. Taman mi sad treba kad instaliram sistem.
Kod mene se sve resetira svako malo.
Nije ovako gadno dugo bilo
lol
sad se sjetih, i lani je za vrijeme vipinmusica bila nevera.. s grljavinom opakih razmjerafrend ulovio munju s foticem
![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Da, hehe, bas sam nesto razmisljao da bi ove godine mogao iskoristit VIP kabanicu koju smo dobili lani.
Inace ni ja nisam imao net, ali mi se bar nista nije resetiravalo. Tocnije, susjed nije imao net.
Ja sam samo cekao da se on spoji, kad je on spojen, i ja sam.![]()
Hebemu miša - u SP3 nema adresne trake. A tak sam postao ovisan o njoj...
Nego vidim u ZG je pravo nevrijeme....![]()
Tu kod mene je super...lijepo sam sjedio na balkonu, jeo jagode i gledao kao sjevaju munje iznad ZG i Sljemena...![]()
vrlo vjerovatno hoce . Imaju i oni unutarnje kontrole ... moraju ti u svakom slucaju odgovoriti na ponudu.
a nisi li u ovom topicu prije jedno dva tjedna se raspitivao oo tih formata , i svi smo tirekli da stavis u klasicni doc?
mislim cuj gle pazi , nisam ni ja to znao kao sto sam i napsiao prije , popunio sam neki upitnik u excelu koji mi je tada ptencijalna firma poslala i lijepo ga vratio njima u xlslsls nesto formatu
moj Office to cita , za njihov ko pita![]()
odmah sam dobio odgovor da ponovim slanje u pravom formatu.
ja doso s posla , dobre sam volje , ovaj vikend se ide dole![]()
di ides, di ides??????
e.. ja sam postala opsjednuta planiranjem ljetovanja.....
svakih 5 minuta promijenim zeljenu destinaciju..
Bookmarks