Za one koji se pitaju gdje je taj Tele2 centar:
Tele2 od danas ima novu trgovinu u Avenue Mallu.
Rokaj fest powered by Tele2
VIP IN festival u Tele2 reziji! :-)
Vise na:
http://www.tele2.hr/rokajfest.html
Za one koji se pitaju gdje je taj Tele2 centar:
Tele2 od danas ima novu trgovinu u Avenue Mallu.
tele2 je najbolji........ nadoplatim s 50 kn račun oni meni poslali 250 kn još koji debili![]()
ili onaj kod slučajno pogriješim pa mi dali 50 kn i onda pravi i još mi dali 100kn
ili idem skidat igricu ostane mi iso na računu![]()
![]()
zbog ovakvih stvari nikad ali baš NIKAD nebi prešao na tele2, *ebeš povoljnije cijene usluga kad te iste usluge ne valjaju. kad imam mobitel želim da funkcionira, a ne da ga moram podešavat ručno na jednu mrežu, pa gasit i palit, mislit hoću li moć poslat sms i hoće li ta osoba sms primiti....
Pa mislim da su to sve sitni problemi koji se javljaju i na drugim mrezama, povremeno, ovisno o lokaciji, sim kartici, mobitelu, itd...Odi recimo na news grupu hr.org.vipnet i budes vidio da i tamo ima problema..jednostavno, mobilne komunikacije nisu tako savrsene.
Inače, danas se u Dubravi, preko puta maxi Konzuma (bivša NAMA), otvara novouređeni Tele2 centar...
Nije ovo za mene ...
Jel se zna, jel kreće nacionalni roaming sa T-Mobileom od 1. 6.?
Prije pola godine se na sve strane o tom govorilo, a sad nitko ništa ne spominje a 1. 6. je za 2 dana...
Upravo sam razgovarao sa SZK i rečeno mi je da su MMS poruke i dalje (do kraja lipnja) besplatne.
![]()
Išao sam provjerit dal se mms naplaćuje i doznao samo jedno; vratili su onu glupu foru da je provjeru stanja na računu moguće izvršiti jednom u 24h.
Jel se može slat i primat besplatno u roamingu?
I meni su vratili. Moguće da je to bilo samo privremeno, jer mi se često znalo dogodit da ne dobijem odgovor pa su onda uveli neograničen broj puta, a sad su valjda sredili da se dobije izvještaj svaki put pa su vratili ograničenje![]()
točno je to da nije moguče provjeriti stanje sa tpo više puta unutar 24 sata,
oni koji to mogu neka budu sretni
Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.
OK, ja sam opet sada probao i dobio sam izvješće. Možda je bila riječ o kakvom privremenom "bugu".
Samo nemojte sada spamati sa postovima tipa "Meni ipak ne radi" ili "Meni radi".
Uglavnom vidim da su neki krivo shvatili, mislio sam da za pretplatnike nije moguče provjeriti stanje na računu. I na tele signalu sam da ne bude zabune.
E ******, i ja isprobao sad i ne radi
E tako je bilo i meni kad sam na T-mobile signalu dok nisam promjenio postavke u mobitelu.
U mobitelu je bilo postavljeno da ne dohvaća mms ako je u roamingu i zato nije primao mms-ove dok je bio na t-mobile signalu.
A što se tiće provjere potrošnje, da razjasnimo, ani koji su na bonovima mogu neograničeno provjeravati potrošnju, dok oni koji su na pretplati mogu jednom u 24 sata.
Interesantno kako su u svim mrežama pretplatnici uvijek ''kažnjeni''. Umjesto da uvedu neke pogodnosti za pretplatnike (osim povoljnije kupnje uređaja). Ipak im je to siguran prihod.
Inače stanje je dostupno preko SZK-govornog automata, jedino nisam probao koliko često se onavlja.
Ja sam bio idiot pa produžio pretplatu i uzeo mobitel. Radi 300kn uštede sad se moram još godinu i po zajebavat umjesto da sam na bonovima i stalno uživam neke pogodnosti. ovako kita
ovo je smeće od mreže, moram to tako reći, ovo je 100-ti put da ne mogu nikoga nazvat, danas 2 sata mrtav mobitel i meni, curi i bratu, a oni akademici na SZK jedino što znaju reći je: to je do mobitela, nabijem njih i tele2![]()
uštedim mjesečno 50kn a resetiram mobitel svakih dan-dva, szk je totalni debilizam, a sama mreža smeće jer se signal gubi svakih 5 minuta.
Idem ja natrag na T-mobile, ovo je drugi put da sam se u životu opekao na jeftino, e neće moći više
Bookmarks