Lol, ta slika je teaser za fallout vec preko pola godine![]()
Kao jucerasnja fotografija dana u 24 sata je odabrana ova slika, sa zanimljivim opisom:
http://www.24sata.hr/index.php?cmd=s..._ts=1212184801
Sto je zanimljivo, jer sam par sati ranije vidio istu sliku na sluzbenoj stranici Fallouta 3, igre koja se dogada nakon nuklearnog napada.Neovisna američka obavještajna agencija objavila je računalno simuliranu fotografiju posljedice nuklearnog napada na Washington. Agencija je se dokopala na jednom od lozinkom zaštićenih internetskih foruma Al-Qa’ide na kojem raspravljaju o mogućnostima i posljednicama nukelarnog napada na SAD i Veliku Britaniju.
Sluzbene stranice: http://fallout.bethsoft.com/eng/art/...nceptart1.html
Ili provjerite rezultate na Google Images pretrazivanju kad upisete Fallout 3 washington
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Lol, ta slika je teaser za fallout vec preko pola godine![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Kao da je išta novo da u 24sata rade neanderalci. Ja bih tamo bio doktor nauke, mogu bez imalo skromnosti reći. A najgore je što to narod guta i guta...
koji lol... I što vam to govori?
Da Al-Qa’ida igra tu igru iako nije još izašla...![]()
ja sam vidio to u slobodnoj dalmaciji na zadnjoj stranici, ali baš piše da je sa fallout 3.. eto to im je dobra reklamacija igre![]()
dobro, zna se na što sam mislio
Najblesavije je od svega "internetski forum Al-Qa’ide",zamislite koliko glupi moraju bit da imaju forum za dogovaranje napada i ostalog![]()
Najinteresantnije od svega je to što 24 sata imaju najveću tiražu u državi. Duplo veću nego Večernjak i Jutarnji zajedno.
Koja samo mi napredna nacija, kad nam ovakve tiskovine stvaraju javno mnenje![]()
Hahahaha...
A jesu blesavi
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Hebote, mozda i alkaida ima temu okupljanje forumasa
I jos dogovore zlatnog medu![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ou yeah
doci ce s avijonima
direkt se uparkirat na bukirano mjesto
nadam se samo da njima dogovori idu puuuno bolje nego nama
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks