Probao poslati mms i još uvijek se ne naplaćuje.Evo, baš pročitao na tele2 grupi da je besplatno do 30.6.
![]()
Ne nadajte se previše oko tih podatkovnih tarifa, da ne bi bilo-Tresla se brda rodio se miš.
Probao poslati mms i još uvijek se ne naplaćuje.Evo, baš pročitao na tele2 grupi da je besplatno do 30.6.
![]()
Po novome, beplatni mms ipak samo do 15.6. Bolje išta nego ništa...
@ojpi
Ajde valjda od 15.6. onda mozemo ocekivati te nove data pakete
odlično,sad mogu primat i slat mms iako nisam na tele 2 signalu! 8))
mama ti sestra!
Molim vas da se držite teme. Ako imate pitanje koje se ne tiče Tele2 MMS-a, otvorite zasebnu temu.
Evo na stranici objava za medije http://www.tele2.hr/383.html pise da su besplatne MMS poruke produzene do kraja lipnja.
Plus u odnosu na prijašnje stanje što se MMS može slati neovisno o tele2 pokrivenosti.
![]()
Nije mi bas najjasnija ova rasprava oko besplatnog MMS-a. Da li vi ljudi stalno saljete MMS-ove? Ja posaljem jedan u mjesec dana i nije ni toliko bitno kolika mu je cijena, vec je bitno da ima mrezu da ga "prevoza", za razliku od starog tipa gdje ste morali cekati cisti Tele2 signal!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Pa ovako, imam dosta frendova koji su na tele2 i sigurno cu prije poslati mms koji je besplatan nego sms koji je 29lipa. A 90% mmsova koje posaljem su tekstualni (bez slika i zvukova).
svima koji imaju tele2 šaljem samo i isključivo MMS, ne znam zašto bih plaćao nešto, ako ne moram
Ja sam se bome fino znao zafrkavati preko MMS-a, kad ti je dosadno na predavanju pa si zafrkavaš sa slikama i videom
Oni s kojima se više dopisujem, obavezno je išao MMS. Stane više slova, besplatno je i nisam imao problema sa njim. Tako da - koliko god produžili, super
P.S. Brojač poruka na mobu kaže da sam poslao preko 1000 MMS-a, OMG. A mob imam tek 6 mjeseci
![]()
Vidis nisam to gledao na ovakav nacin!Onda neka sto duze traje akcija!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Izgleda da je produzena i akcija SMS za 0,09 kn.
![]()
Bookmarks