hvala na brzom odgovoru.uspio sam instalirati p2ktools 3 i drivere na način kako si mi objasnio.E sad kad otvorim seem editor kako dalje u vezi iznad navedenog
Pozdrav
evo riješenja, ljudi. pa probajte jel funkcionira.
Bit 8320 ( P2KAE ) hoặc Offset 0410 ( P2KT ) : MMC_VIDEO_CAPTURE_SIZE -> đặt value : 0 Kb
Bit 8416 ( P2KAE ) hoặc Offset 041C ( P2KT ) : MMC_LONG_MMS_VIDEO_LENGTH -> đặt value : 0 Kb
Bit 8320 ( P2KAE used ) or Offset 0410 ( P2KT used ) : MMC_VIDEO_CAPTURE_SIZE -> set value : 0 Kb
Bit 8416 ( P2KAE used ) or Offset 041C ( P2KT used ) : MMC_LONG_MMS_VIDEO_LENGTH -> set value : 0 Kb
Poštovanje, GoGs![]()
hvala na brzom odgovoru.uspio sam instalirati p2ktools 3 i drivere na način kako si mi objasnio.E sad kad otvorim seem editor kako dalje u vezi iznad navedenog
Pozdrav
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...+EDIT+TUTORIAL
Znaći radi se o editiranju seem-a, predlažem da pogledaš ovu temu možda ti bude jasnije.
ništa mi nije jasnije pokušavam sa p2ktools seem editorom ,ali neznam gdje i šta treba upisati
evo, pojednostavio sam, samo je Inovator dodao tutorial u postojeću temu pa se ljudi ne snalaze.
IZVOLI
Poštovanje, GoGs
tamo je uputstvo za leader editor ,pa sam ga skinuo,iako po tvom uputstvu sve radi zeleno pa normal pa poplavi kada upišem tvoj primjer 0032-0001 izbaci mi "the mobile phone is not in right mode",da li se to može napraviti s p2ktools3.0.3 i kako ako može detaljnije vezano samo za snimanje da ne ulazim previše zasad u problematiku editiranja
zahvaljujem se svima na pomoći posebno gogs-u
edit je vrlo normalan, i vrlo jednostavan. u onom "tabu" ajmo reć ti pokazuje da je "normal mode" prebaci u" modem mode"... onda editiraj. ako se dobro sjećam, plavo "normal mode" je za editiranje seema, a "modem mode" je za editiranje imenika i poruka i plus ostalo, da ne nabrajam...
Sad mi je sinula ideja "ako nije tako kako sam naveo, onda je definitivno obrnuto, jer ne mogu trenutno probat"... ako je tako, koristi postupak, i riješavaj.
Uvijek mi se možeš obratiti privatno kao i svakom članu ovdje.
EDIT: ako je obrnuto, onda probaj na drugi način. ako ne ide, tu si i riješit ćemo sigurno.
EDIT 2 : probaj uspostavit opet vezu sa mobom, nekad pravi problema ako ne prepspojiš... uglavnom, scimaj ga, laički rečano.
Poštovanje, GoGs
Zadnji uredio GoGs : 01-06-2008 u 04:50
a kaj ne skineš seem s p2k tools 3 i editiraš s nekim hex editorom?
|\/|0T0r0La
vidim da me još niste zaboravili ,po tvome uputstvu za leader iako sve izgleda u redu događa se ono što sam gore naveo (možda nevalja program),kad upišem primjer u p2ktools 3 u seem editor npr. u polje sem oo32 u rec ooo1 on mi iščita brojeve pa pretpostavljam da on radi ,ali za njega nemogu nać uputstvo za rad .još nešto editori traže upisivanje seem i rec iz tvog gore navedenog riješenja za snimanje neznam koji su to podaci.ako se to može napraviti sa p2k tool seem editorom ,ako nema uputstva za rad,ako netko ima volje i vremena nije hitno,da mi objasni u par točaka postupak konkretno za gogsovo riješenje za snimanje (za gogsa:komp. mi pokazuje da si mi prekjućer odgovorio ujutro u pola pet svaka čast)
Bookmarks