Baš je vruće.
Moram učiti a predveče u potragu za cvikama![]()
Україна
Ja sam mislio na taj vipinmusic, ali već sam bio na Prodigyju prošle godine, a nemam ni vremena... :/
Україна
bokšić
i ja bila u sopingu juče![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
...and that's the way the cookie crumbles.
OT: vratio se jucer u ZG, umoran i prehladjen.![]()
Zadnji uredio ravilov : 30-05-2008 u 16:44
evo me doma..s lapom u krevetu,jos drugi tj fax i finito..
gidi jap!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ide tko većeras u Piranhu na Junoir Jacka?
Bit će ludo...DJ je prejeben![]()
Ali meni se neda...dolazi isto neki DJ iz Londona u disco Tropic koji je udaljen od mene 6 km...disco na plaži jezeru...oko tebe jezero, puno puteva za šetnju..a kada padne mrak puno mjesta za hmm....
Do sada se zaj...sa matkom...malo odmora![]()
I ja sam se zajebavao sa makroekonomijom do sad![]()
Sad puno odmora
****** u prirodi je za one koji nemaju tu sreću da su većinom sami u iznajmljenom stanu![]()
Україна
jao tomsone, kiša ćet past![]()
Kod mene sunčano, tek sutra najaviše kišu![]()
Україна
Unajmio sam dva indijanca i jednog cigana (pise da trebaju tri, a cigani su najblizi tome...) i cini se da je ples kise uspio. Zlobnik u meni se pokvareno smije![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Saboteri jedni zli!
Pridruzujem vam se.![]()
high five boys
(ravilov, hajt nadji aproprijet smajlica za tu radnju!)
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ma Thompson i njegov koncert...nisam ni znao da je, to samo po sebi govori sve...![]()
Balkanac je prije sat vremena došao s posla. Sad razumije ljude koji pljačkaju kladionice i ne rade ništa
Idem ja u krevet...noć svima![]()
Evo dođoh kući, bio sam s curom u šetnji od 20h pa sve do sad![]()
Україна
doso s koncerta...i to jedva...bah idem spat
pomazem ujaku,na bausteliotisao je po pive pa imam pauzu,,pozz svima
gidi jap!
Bookmarks