evo ovako ... moja kartica radi na svim mobitelima osim na n73 , ne znam za ostale symbiane !!! sto to ? kako popraviti. a ostale kartice rade na mom mobitelu savrseno
jbga znam da je malo zapetljano ali pomagajte![]()
Imam jedan problem. Mobitel nece da prepozna SIM. I kad ubacim drugu onda radi na neko vrijeme i opet nece ni tu da prihvati. Kao da ima neki virus na mobu?
Da ne zna ko kako ovo rjesiti![]()
evo ovako ... moja kartica radi na svim mobitelima osim na n73 , ne znam za ostale symbiane !!! sto to ? kako popraviti. a ostale kartice rade na mom mobitelu savrseno
jbga znam da je malo zapetljano ali pomagajte![]()
Hm. Probj prvo, ako već nisi ukucati *#7370# (vraća sve na tvorničke postavke, hard reset, poželjan ti je backup).
Ako pomogne, riješen problem, neznam dali ti je mobitel padao na pod pa da nije otišao GSM sklop, mada neznam pošto ti jednu na trenutak, kako kažeš i prepozn. Toliko od mene.
probaj otic u centar ciji si korisnik.dakle vip,t mobile ili kaj vec koristis,pa da ti daju novu karticu...mozda imas staru.jer znaju bit problemi sa starim sim karticama.
Najvjerojatnije je problem u SIM kartici. Svejedno što radi u drugim mobitelima nešto ipak nije u redu sa njom. Tvoja
Nokia je jednostavno malo osjetljivija po tom pitanju.
Kazem vam , otisao sam i dobio novu karticu. I radilo je sve , ali kratko , i opet isti problemi. A ostale kartice rade super. I moja kartica ne moze ni na jedan N73 ... :S , radio sam i hard reset i ovo da vrati na fabricke podatke ali opet nista... ja sam prije nesto cackao sa kaspersky mobile security i proradilo je , i onda sam bio razbio display i odnio na popravak. danas sam uzeo mobitel i opet se desavaju one stvari od prije. tj ne prepoznaje moju karticu
prodaj N73, da to je rješenje!
Probaj stavit novi softvare...
napisao je da ta SIM kartica ne može ni u jedan N73 !
..malo čitanja ni zgorega
Moja kartica radi na svim mobitelima :S . A stavio sam je jucer u frendov N73, ne radi. Fakat nema logike
Bookmarks