Razmisli i o Nokii E65...ispunjava sve kriterije koje trazis....osjetno je manji od P990...![]()
Evo, kao sto je i navedeno u naslovu, planiram si kupiti neki mob, ali mi je najvaznije da ima u sebi WLAN. Do 1200kn.
U krug mi je ušao i P990i, ali trebao bi mi manji mob, a ako ne....razmisljam o njemu...
Zanima me koje bi modele jos vi preporucili?
Razmisli i o Nokii E65...ispunjava sve kriterije koje trazis....osjetno je manji od P990...![]()
avantgard jesi ti onaj s forum.hr hahahahahha....
OTreporucam p990 ako ti je wlan toliko bitan...jer je surfanje prakticnije nego na e65
![]()
ako su ti bitne dimenzije pogledaj nokiju e51, samo je mana sto ima mali ekran pa nije bas najbolja za surfanje...
moja preporuka
hp ipaq 514 - oko 800-1100kn
nokia e65 - oko 1200 se da nac a i niže
nokia n80 - isto oko 1200kn
se p990 - razne cijene ali do 1200 bi se naslo
Qtek 9100 ili 9000-malo skuplji ali bi se naslo
sad je na tebi da navedes sta te vise zanima Symbian ili WM platforma tj.bi rađe da je touch screen ili obican
ali moja najbolja preporuka je Nokia e65 (mali,poslovni uređaj)
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Moja preporuka je sve osim Nokie e65. Mobitel po specifikacijama djeluje fantastično, ali to je čisti nokiin promašaj kojeg se trebaju jaaaako sramiti!
Zašto?
Zato što se mobitel sam od sebe svako malo gasi zbog nekog buga u software-u, a podrška za taj mob u vidu nadogradnje je prekinuta (bar posljednji put kada sam gledao). Forumi su prepuni ogorčenih korisnika... eto upozoreni ste, pa kako vam drago!
Mora biti symbian. Koliko ja i vidim najbolje bi mi bilo uzeti E65. Mala, a ima sve sto mi treba.
Zanima me u vezi symbiana na mobovima. Off topic je, ali me zanima. Imao sam prije symbian, nokiu E50, sto je bio dosta dobar mobitel, samo sto se nakon nekog vremena citav usporio stvarno neznam, jel je to zbog previse probavanja aplikacija, sadrzaja i toga. I nakon dosta resetova, svega sto se na mobu ticalo, opet je bio usporen, a posto vidim da ovaj E65 ima:
- 128 MB SDRAM memory
- ARM 9 220 MHz processor
Skoro kao i neki komp...neznam jeli ce biti problema?
Svaki se symbian uspori nakon nekog vremena i nakon toga pomaze samo hard reset...
Ja bi uzeo ipaq 514,WM je WM,manji je od drugih uredaja i puno jeftiniji,E65 nisam imao jos prilike upoznati,ali u tom rangu mi je i E51 koji bi prije preporucio...
iPAQ 514 je katastrofa, spor proc, smartphone edition windowsa bez touch screena!
Za tu lovu, ili P990i ili Vario, ja bi ti radije preporucio Vario, tj. Qtek 9100 odnosno HTC Wizard. Na njemu je surfanje izvrsno!
Dobro, netreba mi mob samo sa surfanje, a netrebaju mi te edicije WM, rekao sam da bi trebao biti symbian, jer netreba mi windows na mobu...
Po mojem izboru, i po vasim preporukama uzeti cu E65. Mislio sam P990i, ali ipak prevelik je...i debel, nezgodan za nositi...prema spec. nekako mi je E65 najbolji...jos cu malo procitati o njemu pa cu reci, dali sam ga kupio ili ne...
Hvala i pozdrav!
e65 nema 128 mb ram memorije , moja ti je preporuka možda čak nokia e61i , stabilan ( pod tim mislim da sam slušao mp3 i surfao po netu bez ikakvog smrzavanja) ima kavu takvu kameru , poštenu bateriju , kvalitetnu izradu ..
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Jedina zamjerka koju sam ja naso E65 je njegov proc od 222Mhz,to ga malo usporuje,inace,sve ostalo je super,slide odlican...![]()
Za surfanje je bolji što veći displey...
Vatrogasac spomijnje E61i. samo je njega malo teže naći za 1200kn, ali ja bi rađe dodao još koju stoticu i kupio E61i...
Na drugom mjestu bi mi bio E65 zbog dobre izrade i baterije
treći N80 (makar on ima lošu bateriju)
četvrti E51 (najbrži je od svih navedenih mobitela)
P990 je relativno spor mob,a i dosta velik.
Vario je OK, ima WM, a mislim da je najbolji za surfanje (zbog WM-a i TS-a), ali je po meni nezgodan za svakodnevnu upotrebu.
@God's Servant: ja sam koristio E65 i nisam imao nikakvih problema sa njim... nikakvo smrzavanje niti bug-ove...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
KHm, khm... WM smartphone? Samsung i600, Tmobile Dash (u nas tesko naci), Motorola Q, ili Q9h i tsl. Isto ih vrijedi uzet u obzir, cak drzim da su bolji od svih ovih koje nabrajate osim Varia (ipak touchscreen je super stvar) i Nokia E61i (koja ima veci display ali je i sira dosta od svih koje sam nabrojao).
Razmislio bih i od E61i, ali kako moze se E65 usporavat i stekat, pogledajte na gsmarena.com da pise 128mb SDRAM i skoro jedan gigaherz procesor...?
di si ti vidio to skoro 1 ghz?
Na gsm areni, pise ovako:
- 50 MB shared memory
- 128 MB SDRAM memory
- ARM 9 220 MHz processor
Bez brige,E65 provjereno NEMA 128Mb Rama jer sam ju imao i kad instaliras Handy Taskman lijepo ti pise da imas jos 20+nes sitno rama slobodno,znaci 64 je a ne 128...![]()
pa nije 220 MHz skoro 1 GHz![]()
E51! Prelud mobac. Moja preporuka. Bolji od E65! Barem meni!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Ekran se može zakrenuti i sve može! Nema problema sa pronalaženjem wlan-a i lako je za rukovanje. Ja ga koristim preko D link router-a! I download je brz.
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Moje isprike. Nesto me je spopalo...jbg...xD
Pise: - ARM 9 220 MHz processor, prema mojoj racunici ovo je 9 ghz, ali gleda se 22o mhz, moje isprike.
Neznam nekak sam najvise odlucio za e61i. Jer netreba mi mob da ga nosim svuda. Jer ce mi biti drugi za trgatAli on ima nekak najveci ekran, quatro tipkovnicu sto mi se svidja. Vec sam imao E50, i nije mi se bas svidio...pa neznam kakav je onda E51 u ruci...
Bookmarks