Barem imaš net kolko vidim :O
ja s netom, bilo gdje bilo kad, nema dosade
laku noc
bsplayer free ti ima adware. Radije si makni to sranje i stavi normalan player.
A sto se tice problema sa starim i ja sam lizao dupe pa me je to dovelo da ga danas totalno ignoriram jer nije nista konstruktivno pametno izjavio vec 5 godina.
Ne pokusavaj urazumit staroga jer je to idiotarija.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
No evo stigla ponoć...i ja odlazim u krpe...noć svima![]()
maco, mislio sam ti preporuciti setnju do sesveta i vlak, a onda sam vidio vrijeme
ah nista, probaj nazvat nekog da dode po tebe...
ne koristim svoj laptop, nego curin, pa sam instalirao bsplayer free na brzinu da odgledam torrent. vidim i ja da je govno.
nego, čiji je taj player? Filuju ga Umekovim numerama (što nije loše, mada ih već imam), dal' nije slovenački?
jesi dočekao bus?
Nije tako strašno, bar je toplo...![]()
Україна
meni je bsplayer+codec pack cisto okej (BSplayer PRO doduse), ovaj free ne valja nista...
Ekšli, smrznuo sam se k'o p...aZnatno je zahladnilo. Bole me noge i jedva sam se dovucarao do doma. Idem sad u krevet...joj uh što je toplo. Spavat ću do 12.
Pozdraf svima, tipkamo se ujutro![]()
Dobar jutar (ne)radni narode...![]()
Kako ste?
Šta ima?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
a Maco, sad vidjeh.. pa di je krepnuo?
Wankoner, forum nije mjesto za izbacivanje frustracija.. de zamisli na sta bi to licilo da ja svaki mjesec kad me copi pms dodjem tu urlikat na vas?! ucinit ces si veliku uslugu ako podbadanja poput sonikovog posta u zivotu naucis ignorirati.. la vita e bella..
sto se cace tice.. posalji ti cacu nama u cetaonu. kad ga teta Luna propusti kroz ruke, mnoge stvari o odgajanju bit ce mu jasnije
e, vec je vruce!! neeee.. a moram na posao! neeeeeeee
i sad ce se ona p*zda od moderatora doc tu hvalit kak je prevruce za ista radit, i kak ide na more, kupat se...
a, da, nece! izgorio k'o rak jucer :najpodliji smajl na kugli zemaljskoj:
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Kako je vruuuće, razvukao sam se od kreveta do wca ko čungalunga, a leđa bole ko da me sinoć 10 robinja bičevalo čega se naravno ne sjećamNema mora do vikenda, ono jučer je bio zajeb mjeseca
Ajd napokon si i ti došla na svoje, slobodno, izbaci to iz sebe, opsuj dvje tri![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Dobro jutro, evo ustalo se
Pozz svima pristutnima![]()
Україна
jutro . . .
nisam mogao više spavati . . .
pojeo mjericu jagoda sa šlagom, sad odmaram . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ja pojeo burek... mmm....
U petak putujem u Osijek nastupati s orkestrom, ko god bude tamo neka ide gledati folklorno društvo "Petar Zrinski" ...
(Opet komršol o meni....)
Dosta o meni, pričajmo malo o ... meni?
Jutro
Evo došao poštar i donio veliki paket...sad to treba sortirati...![]()
Tak da imam posla i nemam vremena biti tu![]()
Huh, pa objasnih ti to vec, u onoj tvojoj temi o "Raideru".
Znaci iz MS Office-a nema direktnog nacina, mozes si staviti OpenOffice.org pa ces imati direktno.
(Ionako vjerujem da sve sto trebas mozes napraviti sa OO.org i da ti MSO nije niti potreban...)
Bući bu...Dobro jutro svima
Krepnuo je u Sesvetskim Selima kod famozne "Ciglane" i ŠemperaPita nas šofer: "A gdje smo mi sad"...A mi se svi pogledali međusobno i skoro prasnuli u smjeh
![]()
idem na vožnju . . .
pozz![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
danas opce nije tak strasno,jucer je bilo 3 put gore,bar meni..horizontalai krevet..pozz
gidi jap!
Idem u školu... pozz...![]()
Bookmarks