Hm,zanima me jedna stvar,kako potpuno izbrisati soft na N95 i ubaciti novi?Jer NSU samo nadograduje soft i mislim da mi se ta pogreska u softu jos vuce iz ovog prethodnog i u ovoj V21 verziji...jel zna ko kako se skroz "ubija" soft i ponovo novi stavlja gore?
Naravno da može. Odneseš ga kod lokalnog flešera i flashuješ ga, time brišeš stari a ubacuješ novi sw.
Україна
Eto samo da vas izvjestim,odneo sam ja danas N95 u Mobis na popravak,dobio nalog i sad cekam...najranije u petak prve vijesti a ja vjerujem da ce to bit tek u ponedjeljak...strasno....
Eto,danas sam ujutro isao podici mobitel sa servisa,bio je jos jucer oko 6 gotov,ni sam nisam mogao vjerovati nakon onih crnih najava lika od jucer...uglavnom,cijeli zaslon su mi promijenili,ocito je onaj stari prdnuo (cista tvornicka greska) i programirali su mi mobitel,znaci opet stavili zadnji soft...normalno sve to unutar garancije,za Mobis imam samo rijeci hvale,odlicno su to napravili i sto je jos bitnije u nevjerojatno kratkome roku...Mobis![]()
bok svima!!eto,ja sam nova tu..i imam jedno pitanje pa bi molila ako mi netko moze pomoci s nekim odgovorom!!
radi se o nokii n95 ...kada zelim zavrsiti razgovor,nemogu normalno prekinuti ,zatvarajuci poklopac??mogu samo na slusalici prekinuti??ne kuzim to!!!
znam da bi to trebalo bitinegdje u postavkama da se mamjesti ali nemogu naci..pa eto..ako mi netko moze pomoci!!
hvala!!
nemas to u postavkama za prekinut,ali imas programcic...koji instaliras,pa mozes tako prekinut :-)
petra11 to je komplikacija bome za napravit....trebala bi podnjet zahtjev za certifikat na jednoj stranici,cekati par dana da dobis taj certifikat,potpisati aplikaciju i tek onda instalirati....eto ako nabavis taj certifikat ja cu ti drage volje potpisati aplikaciju...(sve imas u nokia 3rd dijelu u sticky temama...)
joj da.certifikati...skroz sam zaboravio na to :-)
ako ti treba samo taj program.mislim da se ne isplati to ni radit.
kaj su sad tak ubrzali izradu certifikata??znam da se na onoj kineskoj stranici cekalo dosta dugo...
Pa i ne bas,ja sam cekao dva dana da mi dode...nije bas malo kad nesto cekas...
a jos ja gledam kaj ovaj pise.znam da sam ja certifikat cekao 4 dana sigurno...a on tu prica o 15 minuta.da je barem tako...
a da sa nama podijelis taj link?![]()
sony cm dx 1000>siemens c 25>c 35>ericsson t 29>r 600>nokia 6100>siemens st 55>nokia 6820>6230 i>6151>n95>5800XM>C7>samsung GT-B7722
Jeli zna ko kako da updetam fw od mobitela ali ne preko NSU,jer imam vistu,sa kojom NSU nije kompaktibilan?
a super onda.dakle totalno su ih ubrzali.jer ja znam kada sam ih ja radio,da se cekalo po par dana.
johny...odes kod nekog tko ima xp i instaliras si :-) ili odneses u mobis i oni ti to naprave za par minuta.
dali mi može neko pomoći oko programa da mi radi kao web kamera. probao sam instalirati trend cam i sada mobiolu al ni jednog ne uspijem natjerati da mi radi. Ako neko zna da mi pomogne bio bi mu zahvalan
mobiola ti mora radit, evo ova verzija je i za usb i bt.
h**p://www.box.net/shared/ton4f63eo4
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
uspio sam nekako podesiti mobiolu radi super hvala
Evo ja moram ovdje upisati svoje pitanje
Imam problem n95 je poludio i non stop ulazi i pusta muziku, ulazi u multimedijalnu tipku i ja nista nemogu da radim.
Jel zna netko u cemu je problem, počelo je odjednom i bio je ugasen i izvadjena baterija cijelu noc ali uzalud....
mozda je bio u dzepu pa si zaglavio multimedialnu tipku?
servis ili skidanje oklopa i ponovno vracanje
sony cm dx 1000>siemens c 25>c 35>ericsson t 29>r 600>nokia 6100>siemens st 55>nokia 6820>6230 i>6151>n95>5800XM>C7>samsung GT-B7722
Bookmarks