Jebenica! :gradele:
Jebenica! :gradele:
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
izgubila na foken pokeru sveee![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
I ja bez pokera...![]()
pozz
koji paklen dan danas
ništa, učio danas, bio malo vani, faks sam ignorisao...
sad odoh odgledati seriju što skidoh torrent.
Україна
Poslao profu sažetak diplomskog...rekao kaj da ti velim nego počni pisati![]()
Napišem još maksimalno 15-20 stranica i ola ...no to će ipak trebati znati obraniti![]()
Inače malo prije sam pojeo one jagode koje sam spomenuo sa šlagom...posuda je imala oko 2 litre i bila je puna jagoda a šlaga u izobilju![]()
![]()
@stamp...stavio sam 2007, spremio sve dokunete onako kako mi sonyck rekao i sve radi kako treba, normalno se otvara...tako da je i to riješeno i sada sam pametniji
A kaj se tiče molbe za posao čekam još 2 tjedna i idem daljevjerojatno se neće ni javiti...no živi bili pa vidjeli
![]()
Polako, biće posla![]()
Україна
isuse kako me stari zivcira,i ovaj put opravdano jer sam u jebenom pravu a on provodi neke svoje rezime...
demn
- Što je najgore na kompu sam waaay preko 22h godinama.
- on je isto na kompu po cijeli dan,on me je naucio sve na kompu, razumije se u to, covjek bi reko da mu to zanimanje i onda izvaljuje ovakve gluposti ccc
No kad mu ja to kazem, i jos milijuna argumenata za koje bi i haški sud presudio meni. Dobijem prijetnje itd...no doći će i to na naplatu jednog dana![]()
no zasada moram i znam da mi je pametna ona, "nevalja se s rogatim bosti"
![]()
Pomažite - titlovi mi kasne na torrentu
koristim BS Player free, može li se ikako namjestiti da titlove malo pomjerim unaprijed?Ne vidim tu opciju, ako postoji.
Україна
ctrl + strelica lijevo za usporavanje ili desno za ubrzavanje titlova![]()
Kakvo zatvaranje teme...tek se počelo pisati![]()
Dobro ti je Smuchac reko.
I mislim da sam ipak zreliji od tebe u dosta stvari tako da mi nemozes takav komentar dati jer ovo nije pubertetsko sranje. Pubertetsko sranje je " mama mi neda van jer nisam ucio, i nitko me ne razumije, smrc idem se ubit". Ovo sto moj stari radi prelazi svaku granicu gluposti i normale, moguce da sam s onim postom htio vidjet jesam ja lud ili sta? (uglavnom neznam zasto sam postao, samo od sebe :/)
uostalom ne zelim se svadjat, bili smo u dobrim odnosima dosad i bezveze je da se posvadjamo radi takvih stvari. kej?
Zadnji uredio WANKoner1 : 27-05-2008 u 23:02
Ma hajde, dosta svađe, na spavanje - već je kasno
Glupi titl, svakih 2 minute sam ga morao pomijerati unaprijed za sekundu, dvije.
Україна
Ja sam za taj problem trazio kako sredit to i nisam naso xD
Ges wot, stari moj to zna -.-
idem uskoro corit
laku noc
Vidim bilo burno tu...samo se pitam gdje je sada La_Luna da to ona smiri..te muške hormone![]()
a hebemu u k...c zasto se to meni dogadja. Crkao zadnji bus za Sesvetski Kraljevec i to u po pripizdine. I sad moram cekat ovaj posebni iz Dubca da dodje za kojih 45 minuta dok ovaj tu smrdi po izgorjeloj nafti. U 3pm.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks