Ma opet mi nece! Nes krivo radim neznam! A sad mi izbacuje neki configuration error i kolko god puta ga flasho svaki put mi to izbaci i neradi mob! Jooooj
e kaj se tice onog resta.dok ga najdes mores ga staviti u mapu rest od jdflashera i dok radis sa jdflasherom i klikas na tockice dodes do dijela di te pita "Do you want restore your firmware?" i stisnes yes i onda on stavi taj rest
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Ma opet mi nece! Nes krivo radim neznam! A sad mi izbacuje neki configuration error i kolko god puta ga flasho svaki put mi to izbaci i neradi mob! Jooooj
E ma uspio sam napravit! Samo sam novi custom pack nabavio i sad radi! Inace ja imam jos noviju verziju softwera od ovog tvog! R4JA011! I ima puno vise patcheva za njega! Eo ti link pa ak oces fleshaj si s njim, bolji je soft!
http://rapidshare.com/files/112578152/W200_R4JA011.rar.html
Imam k510i (R4EA031 cid50) i preko XS++ 3.1 sam iso napravit GDFS Backup. Backup sam napravio i sad mi se mob vise ne zeli upalit i niti XS++ niti setoollite ga ne mogu ocitati... Kako da ga ozivim??![]()
Dobro, i zasto zbog toga otvarati novu temu?
Da si se bar potrudio napisati naslov po pravilima...![]()
sorry, vidio sam da se ovdje pisalo o moddanju u w200 pa sam mislio da nije krivo otvorit novu temu zbog toga... uglavnom, jel mi mozes pomoc?
EDIT:
evo uspio rijesit al sad nemrem patch ubacit...
Zadnji uredio ravilov : 23-05-2008 u 21:58 Razlog: koristi gumb EDIT!
evo, imam k510 r4ea003 cid 50 i sad ga pokusavam preoznat sa jdflasherom i izbaci mi ovo
a u setoolu sam uspio napravit backup gdfs- a
jel netko zna sta krivo radim (koristim najnoviji jdflasher- ja mislim, odabrao sam k510 kao model)?
i da, moze li mi netko potvrdit, kada se spojim sa jdflsherom samo stisnem na patch> copy...
ne treba radit quick acces niti ista tako? (kao kod k810)
edit: sad sam otvorio folder scripts i k510 i tamo je svugdje cid59, nema cid50
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
I ja sam imao sličan problem s k610i, pokušaj ga ugasiti , izvaditi bateriju i ponovo upaliti , a nakon toga napravi reset( ne master ). Meni je upalilo.
nemogu ubacit ni jedan patch, al glavno mi je da ubacim onaj za unlock... citam po netu i pise da se cid50 nemoze patchat, ali na ovom mobu je vec bio taj patch, znaci netko je to napravio...
moze ali servisnom opremom...od doma jos uvjek nista od toga tako da nemoj ni pokusavati...
For the hoven lands...
ok, steta...
zato jer je CID50 ,vidis da pise [50red]
For the hoven lands...
evo ipak ne radi mob kak treba... mislio sam da radi al da je samo kodiran, pa posto nemam doma niti jednu karticu od t-mobilea nisam mogao otic dalje od upozorenja da umetnem ispravnu sim karticu. danas sam posudio karticu od frenda tek tolko da vidim jel sve ok i cim se upise pin javlja da je neka greska u konfiguraciji.
htio sam ga ponovo flashat, ali kad ubacujem main sa xs++ onda se xs samo od jednom ugasi, a kada ubacujem file system javi error...
sta da napravim?
radi sa setoolom a konf greska je znak da nisi napravio customization...
For the hoven lands...
evo sad sam ubacio sve sa setoolom i sve je proslo ok, samo nemam t-mobile karticu da testiram jel radi...
Ako si isti custom koristio koji si i prvi put onda ti ne radi sigurno....configuration error se pojavljuje ako custom nevalja iz nekog razloga...evo imas tu ako hoces :
http://rapidshare.com/files/118076064/tpa.rar
evo k510 sredjen. hvala svima na savjetima![]()
samo ga sad nemoj flashat, ode opet u lockdok radi ne diraj, rekao bi naš narod
gljiva, si ga i otkljuco, ili...?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
da, otključan je i flashan
Bookmarks