I još nešto, gjde se može nabaviti ekran i zvučnik u Karlovcu.
Kao što naslov kaže da li netko zna cijenu ekrana za 5300?
Btw. Otvarao sam mob da zamijenim tipkovnicu, onda se ekran sj***(neke glupe bijele crte), pa sam onda mislio nešto sam krivo spojio. Opet sam otvorio mob, sve spojio i onda se ekran poslije skroz sje***(znači potpuno bijel).
Zadnji uredio Slinky : 20-05-2008 u 22:08
I još nešto, gjde se može nabaviti ekran i zvučnik u Karlovcu.
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=777203&postcount=1
U cijeniku ga nema,al svejedno ih zvrcni jer je cijenik star,a mislim da ga imaju u ducanu...![]()
Ej, nemate pojma kolko sam vam zahvalan.![]()
![]()
![]()
Da ne otvaram novu temu... Meni je 5300 ispao i ruku nekoliko puta pa sam primjetio neke bijele crtice. Otvorio sam da vidim u cem je problem, i kada sam ga sastavio(sve je bilo na mjestu). Upalio sam ga i kada me trebalo pitati za pin , pojavile su se neke okomite blijede debele crte? Jel problem u flat kablu ili u ekranu?
Flat moze puknut ili se nagnjecit,al ako ti je pao po podu,mislim da to nije nekakav udarac koji ga moze slomit. Mislim,da je crko ekran,ili se je flat otkacio s ploce,sto i sam mozes vidjet kad otvoris mob...![]()
Flat kabel koji spaja gornju plocu s ekranom,nema veze s flat kabelom koji spaja gornju i donju plocu moba. Bar tako mislim...
bilo bi super kada bi imao jos jedan lcd ili jos jedan flat pa testiras, nemos bas samo tako...jel ti se pojave te linije kada otvaras zatvaras mob ili samo od sebe....
ako je samo od sebe nevezano dali je otvoren ili zatvoren mob rekao bih lcd, ako je
prilikom otvaranja zatvaranja ili samo u odredjenm polozaju onda flat!
iako sam imao slucajeve gdje je gornja ploca "osla" negdje prekid nemos ga nac da si jos toliki...srecom ima ih u djelovima sa slupanim lcd-ima pa se zamjeni...
Sretno!
Pozz
Life's a bitch...and then u die 8)
Ma ne brini, kupit ću lcd i flat kabl. Da budem siguran... Problem nije u gornjon ploči jer sam ju već zamijenio. To jest, ta gornja ploča je prednja tipkovnica?
Bookmarks