koliko ja znam ona podržava Voip preko Wlana
U ponudi VIPnet mobitela (ili T-Mobilea) vidio sam da uz "običnu" N80 postoji i nekakva N80-Internet edition.
O čemu se tu radi?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
koliko ja znam ona podržava Voip preko Wlana
ima samo malo više funkcija tj softwer je više namijenjen surfanju internetom,ništa posebno
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
moze li se taj software ubacit u obicnu N80??
nisam bas uspija skuzit ono na 4 i 5 stranici ali na nokinim stranicama nema softwera od N80 internet edition
moze li mi neko objasnit kako ubacit ovaj soft od nokie N80 internet edition
evo i razloga zasto to zelim
http://www.symbianwatch.com/nokia-n8...eo-review.html
ako na obicnoj N80 prominim product code od N80 internet edition i ponovo flesan mob priko nokia update da li ce onda bit soft od nokie N80 internet edition
da li je to tako ili san ja nesto pobrkao??
zahvaljujem
Zadnji uredio vedran/st : 28-01-2007 u 15:44
evo napokon san skuzija kako se to radi dakle ovo je postupak
skinete NSS program sa interneta i nadete odgovarajuci product code (po zelji)
i sa tim programom promjenite product code(po zelji) i onda onaj poznati postupak update softa priko nokia update!!
evo upute za nokia N80 obicnu pretvorit u N80 internet
program NSS priko njega ukucat Product code
0543252 BALKANS Pearl Black Internet Edition (s ovim ide i hrvatski)
i kad ste to napravili onda update softwera priko Nokia Update
znaci poanta je samo u Product code-u!!
Postoji i N80 Music Edition ak se nevaram ?
Koliko ja znam NE...
jedino N73-N91-N70...
piše u ovoj temi...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
n80 IE je bojla zbog voip preko wlana
moze se stavit u bilo koju n80
trenutno je izasao samo 1 soft s IE, sad je dosao novi soft za obicnu n80, pa sad se cekaj izalzak nove verzije IE.
evo da ja kazem svoje misljenje o N80 IE u usporedbi sa obicnom N80
mobitel je brzi stabilniji duze traje baterija vizalno je drukciji od obicnog N80
razlika je nebo i zemlja nikad nisan ni sanja da cu mobitel ovako letit!!!
malo pretjerujes, al dobro... imao sam obicnu i stavio IE, malo je brze, al sad da leti o tome bas nema govoara...a baterija je uzasno losa cak naspram n70 je moze se rec duplo slabija.
software-i prije ovoga internet edition su bili problematicni i mobitel mi je bija usporen i imao san problema sa kamerom (probao san sve sof. koji su do sada izasli) a kad san prisa na ovaj IE mobitel mi se ponasa kako san napisa!!!
Znaci ako na N80 stavim N80ie neam šta za izgubiti vec samo sam na dobitku?
ja sam stavio prije mjesec dana ako ne i vise u svoj n80 firmware od n80ie i nisam osjetio nikakvu znatnu razliku u brzini, stavi firmware od n80ie zasto ne
ma neces nista dobit, osim mozda da ti multimedijska tipka prestane radit.
promjeni si prodakt kod prvo, to ce izbjeci ovo gore vjerojatno.
Mislim da sam uspio, promjenio sam kod i onda sam samo updejto ga... e sada neznam dal se dobije onaj folder internet i sa obicnim novim updatom ili sam uspio pretvoriti ga u IE..
a kad flesham soft da li moram ponovo instalirati symbian programcice ili ce normalno radit?
A onda ipak necu to radit previse imam tih programa da bih sve ispocetka radio.
A jel ima opcije da ugradim samo neke programcice od n80ie?
U biti ja sam zadovoljan sa sadasnjim softom samo me muci sto imam sip profil a nema u povezivanju mogucnost internet telefoniranja pa mi to nije jasno?
Htio bih pokrenut vip voip na mobu pa nikako da skuzim no to je vec druga tema...
Jer cuo sam da tu opciju imaju noviji mobiteli tipa n95, e51 i sl. a vjerojatno i n80 ie...
e za to ce ti trebat ie, vjerojatno ima programa koji to mogu i bez updatea ali ovako ti je odmah u firmwareu, u onoj novoj mapi internet, i ona se dobiva samo u ie, ne sa obicnim updateom
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Bookmarks