zar ovo ne liči na onaj neki kineski mobitel o kojem se netko nekidan raspitivao?
Chinese made cellphone lasts 2 years without charging!!
http://www.symbian-freak.com/news/00...no_charger.htm
Ja osobno ne vjerujem, ali sam se zainteresirao pa sa Guuglao. Mislim da će prije mobitel riknuti nego što se baterija isprazni.![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 26-05-2008 u 01:28
zar ovo ne liči na onaj neki kineski mobitel o kojem se netko nekidan raspitivao?
to nije K-touch C800 i ovo je po meni potpuna glupost.gdje smjestiti normalnu bateriju koja ce mobitel opskrbljivati 2 godine?tesko je u to vjerovati!!
Zamisli eksploziju takve baterije!!!
Ako su one slabe baterije u nekim modelima pravile probleme i izazivale čak eksplozije kao i samozapaljenja, šta bi tek ova napravila.
Kupiš mobitel, ostaviš ga doma onak slučajno jer si skočio u trgovinu i kada se vratiš ništa osim spaljene zemlje ne nađeš!!!![]()
![]()
To je čista laž kao da ja kažem da moj symbian radi dva tjedna bez gašenja i punjenja sa full iskorištenosti!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Nisam skužio je li oni misle da će baterija izdržati dvije godine bez punjenja ili da će barem dvije godine zadržati kapacitet od 32,8 Ah!? Čak i da mobitel nema ništa osim poziva i poruka, ne bi izdržala više od godine uz umjereno korištenje.
I ono najvažnije, strpali su akumulator od Yuga u mobitel! Jes of skroz!!
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Haha, a najsmješnije mi je što još na bateriji piše 32800 mah!![]()
Bookmarks