mislim da se soft zblesiro, pukni sve CG-ove osim CG4 od orginal V600 i trebalo bi raditi...
pozdrav imam neke probleme s mobom, ovako prije mi je poruka stalo oko 50 u inbox i outbox, dok sad kad imam 20ak poruka u inboxu mi pise da je inbox pun
i imam problem da mi mobitel prima pola poruka samo, znaci ako je duza poruka primi je na pola da objasnim laički uvijek prima samo 5 i po redaka texta (valjda određeni broj znakova), to mi se nije prije desavalo, vjerovatno nije nis strasno ali da barem saznam di je problem
pozz
mislim da se soft zblesiro, pukni sve CG-ove osim CG4 od orginal V600 i trebalo bi raditi...
|\/|0T0r0La
eko flashao sam i flexao ali problem ostaje, poruka moze bit 15 max u inboxu i 2 u outboxu i odmah sere memory low...spor je dok se cleanupaju poruke...opet moze primit samo 5 i po redaka texta. stavio sam flex GS9V600T671TW1CE i triplets TRIPLETS_G_0B.09.72R_lang0024_reflash flex je promjenjen ali tripletsi mi u S/W version na mobu jos uvijek ostaju oni stari (TRIPLETS_G_0B.09.45R) iako mi u multiflashflexu pise da je successfully flashao to mi je cudno
maa ja cu ga sutnut u zid sad niti ne zvoni vise niti imam bilo koji zvuk za poruku ni nis na loud ring style...poruke i dalje dobivam polovicne, stavio sam novi flash i flex i dalje isto...jos gore
I NEED HELP!!!!
Pa sta si mu napravio? Nadi koji drugi flash. MORA radit!
Bookmarks