Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 29 od 29
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    K800, K320i, 6080
    Operater
    VIP/T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    što se tiče ovog diskonektanja - ako to radiš preko prekidača, onda traje neko vrijeme da ti se veza "drop-a"....

a za pristup...ako si sigurna da si ga resetirala, onda bi moralo raditi, osim ako modem nije prdnuo...
    jesi provjerila na nekom drugom kompu?

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hm.
    vratila sam autokonekciju (izbrisala sam konekciju na T Com i ponovno je kreirala. pred kraj postupka izbacio se dial prozor u kojem postoji opcija "Dial automaticlly" i to sam oznacila. valjd' je zbog toga, jer autokonekciju opet imam..)

ali, u router preko browsera i dalje ne mogu uci.
    IP adresa je podesena na 192.168.1.2
    DNS je 192.168.1.1

kada u browser upisem http://192.168.1.1 izbaci mi "Unable to connect", a kada upisem http://192.168.1.2 desi se connection time out
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    nokiu n serije...
    Operater
    vip, tele2
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
    hm.
    vratila sam autokonekciju (izbrisala sam konekciju na T Com i ponovno je kreirala. pred kraj postupka izbacio se dial prozor u kojem postoji opcija "Dial automaticlly" i to sam oznacila. valjd' je zbog toga, jer autokonekciju opet imam..)

ali, u router preko browsera i dalje ne mogu uci.
    IP adresa je podesena na 192.168.1.2
    DNS je 192.168.1.1

kada u browser upisem http://192.168.1.1 izbaci mi "Unable to connect", a kada upisem http://192.168.1.2 desi se connection time out
    192.168.1.2 je adresa tvog racunala, a 192.168.1.1 je adresa routera. probaj resetirat router i probat ponovno. ako to ne uspije, onda se javi ekipi koja ti ga je uvalila, i reci im da ti dodu konfigurirat router...

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    nokiu n serije...
    Operater
    vip, tele2
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pozdrav, ljudi, treba mi pomoć, ako netko zna kako, trebao bih spojiti laptop i racunalo u mrezu, imam thompson speed touch 780wl(i) modem tj. router, napravio sam sve kako pise u upustvima, i internet i wlan mi rade, ali ne mogu napraviti lan izmedu racunala, imam laptop i racunalo koji se spajaju mreznim kabelom, i jos jedan laptop koji se spaja wireless, i svi imaju izlaz na net ali ne mogu uci u nijedan preko network place-a. napravio sam network setup wizard iz control panela, i jednostavno nece, iako vidim sva racunala pod stavkom show network computers, ali mi izbaci da nemam dovoljnje ovlasti za pristupiti racunalu, a administrator sam na oba racunala.

router ima opciju manualnog konfiguriranja, ali u help-u pise da nije potrebno nista manualno jer je UPnP dozvoljen, sto bi mi automatski trebalo nakonpokretanja wizard-a omoguciti lan, sto nije slucaj...

ako mi netko moze pomoć, bio bih vrloooo zahvalan, i moji prijatelji isto, jer nam se neda provlacit po susjedstvu kabele da bi mogli na miru igrat countera...

unaprijed hvala...

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. savjet u vezi adsl modema
    By X-Spirit in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 02-06-2007, 11:14
  2. ZyXEL Prestige 660RU ADSL modem u router mode??
    By dakinho in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 03-11-2006, 12:53

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove