a) televizorom sa dvb-t tunerom
b) kupovinom dvb-t tunera i spajanjem na klasični telkač (o tom najmanje zam, al izleda da je spika slično kak spajaš VHS il DVD, il satelitski prijemnik ispred televizora)
c) dvb-t karticom za komp - najjeftinija varijanta
paziti samo na dekodiranje HDTV signala, pogotovo kod TV kartica za komp. dosta o tome ima u ovomjesecnom bugu.... uglavnom, rijetko se nadju hardverski dekoderi, vecina je softverski bazirana - govorim primarno o TV karticama za komp. kod telkaca treba pazit jesu li pravi hdtv (1080p oznaka) ili tzv. 'hdtv ready' koji nesto interpoliraju da bi podrzali hdtv.
ja sam se odlucio za tv karticu, al nema hardversko dekodiranje hdtv signala i to je malo bed, da je bug mi dosao samo malo ranije u ruke. a sad kad se odlucis za a, b ili c varijantu, pitaj konkretnije pa cemo dalje.

Odgovori uz citat
. a sad kad se odlucis za a, b ili c varijantu, pitaj konkretnije pa cemo dalje.

jer 720p ekrani (neki ) imaju sposobnost prikazti 1080i

, samo wc, i mene je malo brinulo ali nema kondenzata evo već četvrta ili peta godina ne sjećam se, uštedio sam i na hlađenju jer tu se ventovi mogu okretat na maksimumu buka nije problem, ukupni trošak manji nego za hlađenje i kučište za dnevnu sobu, nešto kabela i kanalice sve skupa oko 70 kn, dalje me brinuo skučeni prostor ali je zbog ventilacije u zidu ispalo još da je to najhladnija prostorija u stanu čak i po ljeti.
Bookmarks