ma jebacki je mob i nije preskup uzmi ga nemas kaj razmisljat
eto, to me jako interesiralo.
jer mi je došao korisnik u dućan upravo sa D880 i kaže da mu se smrznuo.
ma meni je prvenstveno radi toga što se dvije kartice istovremeno mogu koristiti.
Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...
ma jebacki je mob i nije preskup uzmi ga nemas kaj razmisljat
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
haha, pa ti nisi normalan, zakaj pricas gluposti a nisi vjerojatno nikad ni vidio mobitel. MOZES koristiti obje kartice u isto vrijeme, i MOZES sad nazvat nekog s primarne i odmah nakon tog s sekundarne. nemoj pricat nekaj kaj nije istina a nisi nikad ni vidio valjda taj mobitel![]()
laž i neistina, šta pričaš gluposti a nemaš taj mobitel????
ja ga imam najduže odavde pa mogu reći da nije istina rade 2 kartice SIMULTANO i na obje možeš primati pozive i poruke i s obje slati bez ikakvog resetiranja 1-2 minute i ostale gluposti koje baljezgaš. stvarno nisi normalan
Molio bih vlasnike dotičnog aparata za par konkretnih odgovora:
1. da li JAVA aplikacija "OPERA MINI" radi normalno ??
2. kakav je način promjene INTERNET PROFILA, naime zanima me kad recimo žeilm poslati MMS s one kartice koja je sekundarna(Tele2), prvo je promjenim u primarnu i onda što trebam napravit, npr. kod motorole k1 odem u web sesije i tamo odaberem TELE2 WAP i u postavke poruka odaberem TELE2 MMS, dok recimo kod k750 isto odaberem TELE2 WAP, ali u postavkama poruka moram ručno mijenjati npr. iz (http://mms.t-mobile.hr/servlets/mms) u (http://mmsc.tele2.hr), znači zanima me kako je to kod ovog modela D880 ??
HVALA
Zadnji uredio krokan : 06-05-2008 u 17:00
@kresoml Dali ti uopće imaš ovaj model??Po postovima vidim da ne.
@krokan u vezi opere mini ona radi na svih samsung mobitelima normalno,samo treba WAP profil.
Imam taj mobitel i da bi zvao sa druge kartice moram pritisnuti tipkicu sa strane prebaciti na novu primarnu, zatim se mob "restarta" upišem pin za TELE i cijeli proces traje točno 1min i 15sec.
Ako vama nesto drugacije slobodno me ispravite.
EDIT: povlačim sve što sam rekao
Uopče nisam skužio da u imeniku pokušam pritisnuti tipku za promjenu.
Zadnji uredio kresoml : 06-05-2008 u 19:49
bok, ekipa!
evo i ja vidio željeni mob.
izgleda super. kučište je pravo samsung_ovo, tj bez pomicanja.
tipke su savšene, velike i dobar osjećaj pružaju.
kamera je takva kakva je. ali to je najmanji problem.
ali sam primjetio jednu malu sitnicu. kod imei_a navedena su dva,
ali sam skuzio i zašto.
mislim, tj. znam da cu ga uzet.
Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...
2 imei broja su normalna stvar
A ono za kuciste bez pomicanje je LOL ;-) ... svaki samsung se klima i razj*** za cas pa onda malo klima
Evo ovo je moje prvo javljanje na ovom forumu i drago mi je da prevladavaju dobra i pozitivna mišljenja o ovom mobitelu. Ja sam se isto tako zapalio na njega čim sam ga vidio u najavi da dolazi i naravno točno prije osam dana kupio ga legalno u jednom Zagrebačkom dućanu, nisam htio ići na varijantu kupovine na crno jer je pitanje garancije krajnje upitno i diskutabilno. Dakle kaj se tiće samog moba, mobač je meni osobno perfektan, radi super, jednostavan, a prebacivanje sim-ova krajnje jednostavno riješeno, jedino s čim nisam bio zadovoljan , a to su korisničke upute koje dolaze sa njim u kutiji, pisane previše sitno i još k tome kada je toner pri kraju, neki pasusi jedva vidljivi, ali preći ću preko toga jer mob je zbiljam ok, točno ono kaj mi treba, fino leži u ruci i krasan je osječaj osjetiti njegovu masu u odnosu na mnoge mobove koje sam imao priliku vidjeti i držati u ruci...na oko su vizuelno ok. ali kad ga primiš nije to to, a pošto sam polako već osoba srednje dobi dizajn je isto tako primjeren, zadnja strana moba imitira kožu i kaj je najzanimljivije uopće se ne vide masne packe od prstiju na tom djelu moba, slider fino radi i daje fini zvučni klik zahvaljujući samoj nešto većoj masi moba. Evo za sada toliko i stvarno kome trebaju 2 fona u jednom....svaka preporuka !!
dali netko zna kako se mogu promijeniti kartice za surf, znaci ne želim se povezivati s primarne vec sa sekundarne, dali to treba negdje podesit ili se biraju u postavkama profila, eto ako netko ima iskustva molio bi pomoc...
Pa evo da ti odgovorim odnosno pomognem, nažalost za surf se uvijek koristi primarna kartica, tako da ako želiš surf sa sekundarnom onda istu moraš prebaciti u primarni mod, dakle ona procedura kada se nakon toga prebacivanja iz menia Meni--> Postavke--> Dvostruki način postavke, prebaci sekundarna kartica u primarnu i nakon toga telefon nanovo resetira sa inicijalnim traženjem ponovnog unosa pinova za obje sim kartice, s time da naravno onda i po toj sim kartici moraju biti ubačeni podaci o protokolu mrežnog prijenosa podataka za MMS, Internet (Wap), u našem slučaju (Hrvatskom okružju - EDGE) , a koje dobiš (tražiš) od dotičnog mobilnog operatera za čiju sim karticu-mrežu zatražiš podatke !!
Pozdrav ekipi,
dajte mi recite jeste uspjeli riješiti jedan izazov koji imam kod brzog biranja: kada pokušam nazvati brzo, povuče poziv sa primarne kartice, a kad želim sa sekundarne, onda se mora nakratko pritisnuti tipka od 2 do 9, pa sastrane izabrati mrežu, obrisati sa C broj koji se pojavi na ekranu, pa tek tada duže držati tipku za brzi poziv (od 2 do 9) i tada brzo zove sa sekundarne mreže.
Ako netko od vas ima djelotvorniji način, dajte ga ovdje obznanite!
Obziro da sam pomalo umoran od nošenja 2 mobitela poprilično sam se zapalio za ovaj mobitel pa me neke stvari zanimaju.
1. Kolika je mogućnost individualizacije ovog mobitela kao npr dodjela mp3 melodija pojedinom kontaktu u imeniku (kada me nazove žena da mobitel zvoni jedu melodiju a kada šef neku drugu)?
2. dali je moguće samostalno izrađivati teme i ubacivati ih na jednostavan način (nešto slično ko što ima SonyEricsson) odnosno dali se na internetu mogu naći teme za njega ili ako ima u sebi već instaliranu neku temu jednostavnih kombinacija boja(naročito pogodna bjelo crna kombinacija) jer ne volim šarenilo i nepreglednost?
3. Dali java igrice i programi koji koriste na SE uređajima rade i na Samsungu
4. Kakva je dostupnost dodatne opreme naročito mi je važan punjač za auto?
5. Kakva je dostupnost free softwera na internetu za rad sa ovim mobitelom?
Unaprijed hvala na svim korisnim odgovorima.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
1. Mogućnost individualizacije odlična je u smislu što svakom kontaktu možeš dodati sliku, video, mp3 zvuk zvona ili normalan zvuk. Možeš napraviti i da ti obje linije različito zone tj. privatni i poslovni telefon...
2. Nije moguće tako naći temu na internetu kao kod Nokije i SE. Postoje 4 predefinirane teme unutra (Espresso, Magnolia, Sky Blue, Violet)
3. Ne, nije isto kao kod Sony Ericssona
4. Punjač za auto do nedavno nije postojao jer je to nova generacija samsung punjača, no već ga sad ima po mobitel shopovima (neoriginalnih) a u europatradeu sigurno možeš kupiti, ili ako nema naručiti. Za ostalo od dodatne opreme neznam na što ciljaš
5. Free software ti netreba nikakav jer dobiješ CD s priginalnim softverom za spajanje Samsung GSM uređaja s računalom. A Samusng sam po sebi nije brand GSM-a koji ima ekstra funkcije i pogodnosti da bi ga trebalo s neznam kakvim softverom spajati..
Nadam se da sam bio od pomoći. pozdrav
dosao je srebrni prekrasan je!!!
de sliku, da vidimo i mi
nakon dugo vremena razmisljao sam da li da ga uzmem ili ne posto sam koristio prije 2 mobitela. oduseveljen sam. usput kupio sam srebrni, nesto fantasticno. funkcionalnost ovog mobitela je u potpunosti opravdana. sam mobitel je odlican. tko koristi 2 mobitela neka kupi ovaj, nece pozaliti
----------------------------------
Proud to be CROAT
hocemo sliku iz ruke... slika, slika, slika :-)
skroz je fora, neobično djeluje jer ih nisam vidio do sada. a kakav je straznji dio?
ima li ista drugačije softverski nego tamni?
Koliko tema ima?
Mislim da je jedina razlika ta boja kućišta i ništa više.
Bookmarks