gledam malo ovu temu i razmišaljm kako se nekim ljudima neda potrudi, makar je za njihovo dobro... nema više učenja i čitanja, nego daj pitaj na forumu da netko odgovori... strašno...
inače, lagano pišem skriptu...![]()
Bezobraznici...
Hoćete vidjeti moju bananu?
![]()
gledam malo ovu temu i razmišaljm kako se nekim ljudima neda potrudi, makar je za njihovo dobro... nema više učenja i čitanja, nego daj pitaj na forumu da netko odgovori... strašno...
inače, lagano pišem skriptu...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
pa u petama sam visoka.. ovako sam nekih 160cm![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
bez štikli tolko
pa nisam baš patuljak![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Idem u izlazak...jučer pijanka i sportski štih...večeras elegancija i kulturnije ponašanje...
![]()
jbt sugav dan danas, cijeli dan doma, nis mi se neda...
ravilov, ona se dere tam negdi di su cajke.. rekla bih da u Fontani, al nisam upucena u ta kultna i in cajka mjesta..
cek, cek.. nije valjda da i ti urlices na cajke?!
ja sam isto urlikala, al u Movie Pub - u i u San Antoniu kad je bilo obaranje ginesovog rekorda.. i niposto ne na cajke!!![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
@Luna,
Oh, OH! To nisam znao...
Onda nista od toga, nema sanse ni da me mrtvog nadju na takvom mjestu.![]()
:
Ja sam se dernjao u KSET-u jednom (MasKaraoke, negdje u 2. mjesecu), trebao sam jos jednom ali ispalo je da ipak nisam.
Ali budem opet valjda jednom.
@tomy23,
Oooooooo da.
Sjecas se one Impreze od prije par stranica?
E, ta, i jos 10-15 ludih i nabrijanih masina, i zakupljena pista.![]()
ideees...zakon,bude to kad u zg? kolko konjica ima ta impreza..?
gidi jap!
Nekad je bilo navodno na Grobniku, ali sad su nabili nenormalne cijene.
Slovenci su otvoreniji prema takvim stvarima.
Pa i nema nesto puno, oko 140 konja. Plus jos pogon na sva 4. Ali ipak dovoljno za pristojno proklizavanje.
EDIT:
Evo par slikica i jedan filmic nabrzinu, ostalo je na kameri, nisam jos skinuo.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio ravilov : 23-05-2008 u 00:01
ovo je EVO 7 il 8..? isto avion..a takva ko njegova nije skupa..ja bi ipak noviju,prosli model![]()
gidi jap!
Eh, sad bi ti svasta.
Da, i nije jako skupa, on ju je dobio za oko 5-6k EUR.
Ali to sto je dobio je (relativno) serijski auto, sad slijedi moddanje, tuniranje, pimpanje...
Felge su nove, rucno farbane, novi farovi su gore, cekamo Xenon kit, u nekom trenutku ce doci i turbo, mozda i motor od STi ili mozda WRX (njegovu opremu vec ionako ima, spojler, prednja maska...).
Ono je inace EVO 9, prilicno novi, star par godina.
A eto gore i filmic stigao.
Zadnji uredio ravilov : 23-05-2008 u 00:15
aha..da,super je to hobi,,i skup..idem pogledat sopranose..danas Tony odlazi u vjecna lovista..
gidi jap!
Nije bas tako skup ako radis strpljivo i polako a ne nabrzinu i da je gotovo sto prije. Tako imas vecu sansu naci bas sto ti treba a za relativno male pare (i sam auto je bio dosta povoljan).
Idem i ja lagano u krpe, nisam spavao vec skoro 40 sati...![]()
aaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh kakav je to kraj serije!!!??? ne mogu vjerovat!!!
gidi jap!
Evo mene, došao izvana...umoran sam ko pas...![]()
Noć svima![]()
laku noc...![]()
Bookmarks