za ovaj "sat" pogledaj negdje zadnji post u temi elfpack, trazi nesto pod imenom sleepmode
za ovaj layout- ja ti ne znam to napravit (mozda da pitas na se nse- u, onom linku koji sam ti dao), ali mislim da ce ti trebat patch da maknes pozive i menu
jel mi netko može napravit ovakav layout ?!
i jel mi netko moze rec gdje mogu nac za izgled sata kad se zakljuca tipkovnica pa kad se nakon nekog vremena sat pojavi, pa trebaju mi za taj sat nekakve moddane, vidio sam nedavno da su neki to lijepo sredili al neznam gdje je....
W595 waiting for se tools
za ovaj "sat" pogledaj negdje zadnji post u temi elfpack, trazi nesto pod imenom sleepmode
za ovaj layout- ja ti ne znam to napravit (mozda da pitas na se nse- u, onom linku koji sam ti dao), ali mislim da ce ti trebat patch da maknes pozive i menu
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
e ljudi jel mi zna netko reci zasto kada idem napravit backup gdfs-a u xs-u mi nece... tj pise Sending db2020_cid01_prodid_p3j.bin... i nemrda se dalje... s tim da mi napravi folder backup ali u njemu nea nist
isto tako ne zeli da flasha.. u istom programu.. a u setoolu kad probam flashat dodje do
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35975701480971 CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED
LDR:061201 1314 HANCXC1329129_DB2020_FLASHLOADER_R2A005
Flash ID check:2019
Flash props sent ok
CSloader version:
070410 1557 HANCXC1250562_DB2020_CSLOADER_R3A009
loader startup: executed
loader filesystem startup: executed
loader GDFS startup: executed
Flashing upgrade archive:C:\Documents and Settings\the Analyst\Desktop\New folder\New folder\New Folder\K810_R8BA024_FS_S_E_EUROPE_RED52.fbn
CURRENT FLASH FILE CID:52
File archive consist of 7299 blocks.
SFA block not accepted. (32/7297),error:01FF
Elapsed:33 secs.
i katane... nece dalje zna netko kako?
pomoc?
Zadnji uredio idiotikus : 19-05-2008 u 16:08
Pa pricekaj malo. Neke operacije su malo sporije...
EDIT:
Hm, ovo jest malo cudno...
Jel ti USB Flash driver dobro instaliran?
Probaj ako mozes flashati (ili barem detektirati) telefon na nekom drugom kompu.
hm.. na drugom kompu nisam probavao jer mi malo zeznuto (slomljena noga pa moram cekat da se frend vrati iz zg i donese laptop...)... a brijem da su driveri instalirani dobro.. jer mi ocita sve one informacije i sve to.. jedino neznam sta mu ovo znaci.. dakle u xs-u nakon kad izlistava sve te informacije stoji i
17:03:40| Warning: IMEI name does not match GDFS name (IMEI:NULL GDFS:K800)
17:03:40| ...using GDFS name
doro sad ovo drugo... ali neznam ovo "upozorenje" koji mu je...
i da... dao sam mu vremena... (dva filma odgledao...) a jbg bili zanimljivi...
to i meni pise, nista ne znaciWarning: IMEI name does not match GDFS name
ali ne znam za setool
mozda nesto sa setoolom nije u redu, probaj skinut neki drugi (mislim istu verziju, ali sa neke druge stranice)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
evo uspjeh u SETOOLU i bilo sve normalno... (koliko znam) ali nakon toga.. (flashovanja) opet ga prikacim odem na identify i izbacuje mi:
Flash ID check:2019
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:XXXXXXXXXXXXX CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED
set_gdfs_props failed, exiting
Elapsed:30 secs.
ajde do sad me nest mucilo i nisam mogao reflashat ga ali eo konacno jje poceo pa se josh javim
EDIT:
ej ljudi... novi problem imam koji glasi...
unknown ChipID (0), RETRY
Can't load ID loader !
Elapsed:9 secs.
phone pre-boot failed,possible RECOVERY needed.
Elapsed:9 secs.
usred posla mi nestalo struje.. i sad nemogu apsofakinglutno nist..
backup gdfs ili postoji jos koja mogucnost
Zadnji uredio ravilov : 19-05-2008 u 23:59 Razlog: koristi gumb EDIT!
bas imas srece
probaj ga fashnut, ako ne reagira- vrati gdfs (ako si ga uspio spremit)
ej evo kanacno uspjeh i sve sredih..
jel mi moze samo netko reci tj dati link ako ima di pise kako doci (te izbrisati) zasticene slike/ muziku..
i da jel ima netko program za lockat poruke/datoteke? za rba00247
Zadnji uredio idiotikus : 21-05-2008 u 17:09
Zadnji uredio bestjaca : 23-05-2008 u 17:19 Razlog: rjesena stvar
bestjaca, mozes stavit custom od bilo kojeg, samo da je k800/k810
evo, stavi ovaj- mislim da ima hrvatski jezik
ako nema, javi pa ti kazem kak da ga ubacis
idiotikus, zasticene slike i ostalo brises sa far managerom (sefp pluginom)
a ovo si, ja mislim, krivo napisao verziju firmware-a - sta nemas k810 r8ba024?
ako imas, a vjerojatno imas ()- onda pogledaj ovaj thread, a nadam se da znas ubacivat patcheve
![]()
Da Krivo Napisah... Nebrzaka Sam Bio Pa Sam Se Morao Zurit... Hvala..
bok ljudi..
ovako..
imam K800i, cid53 tocnije...
uspio sam promijeniti audio drivere, font u mobu, maknuti operator logo i promijeniti raspored datuma i sata.. pomocu farmanagera i jdflashera..
uglavnom, jos bih htio promijeniti ikone u meniju i oznake za bateriju... i jacinu signala..
ne kuzim taj quick acces patch.. stvarno sam procesljao foruma i foruma.. sljedece me muci..
trebam skinuti MAIN s mobitela.. kak? otkud? cime?
jel to stvarno potrebno za ovo?
znam da sam prije na w850 to mogao isto preko farmanagera...
eto, ako je itko voljan odgovoriti i pomoci, zahvalan sam
EDIT:
oke, cim sam ovo napisao sam skuzio..
stavio meni ikone u tpa/preset/system/menu ili kak vec i proradilo..
jos sad me samo ovo zanima, za bateriju..
jos ne znam kak i di..
Zadnji uredio ravilov : 22-05-2008 u 22:21 Razlog: koristi gumb EDIT!
prvo, zidane- koristi opciju edit (nebi trebao pisati dva posta zaredom)
drugo, ne mozes promijenit te ikone (bateriju, signal...) zato jer je cid53, a niti jedan, besplatan, alat ne podrzava patchanje cid53 mobitela
znaci, za sad- nista od patcheva
sorry zbog double post-a.. zaboravio na edit funkciju..
nikako znaci??
hmpf...
a kak to da te ikone za bateriju itd. ne mogu samo zamijeniti pomocu farmanagera?
kaj ne bi trebalo samo naci gdje se nalaze?
ne, zato jer se na k800/k810 te ikone mijenjaju samo pomocu gfx patcha (a cid53 se ne moze patchat)
Je li mi moze neko uploadati na rapid ili neku drugu strnicu vec patchirani firmware da je odkljucan za K800. Thx anyway
Evo mene.![]()
Dajte ljudi ima li nacina da se pojaca "jacina zvonjave" ne jacina reprodukcije muzike na playeru, to sam rijesio sa Peter_s_R8_W880_v1__DRC_on__IFS
i OK se cuje. Ali jacina zvonjave kada me netko zove je ostala ista.
100% sam siguran jer sam drivere stavio na moj k800 a na zeninom K800 su ostali originalni. Reprodukcija mjuze je drasticna razlika, ali jacina zvona s istom melodijom je ista.![]()
Ima kakav driver za jacinu pozivnog zvona?![]()
nema mi hr jezik.
kako mogu da instaliram hr?
probaj neke druge drivere, ja imam (ja mislim) one od w880 i jace mi se cuje sve (i muzika i zvonjava i sve)
Po tko zna koji put: CID53 se jos ne moze flashati, modati ni patchati free alatima.
Nisi jedini, svi cekamo da izadje softver kojime ce se to moci.
I ne znam zasto samo zbog ovog pitanja otvarati novu temu.
Zasto? Zar je toliko tesko flashati i ubaciti patch?
A nisi niti rekao za koji CID bi trebao.
http://rapidshare.com/files/11695836...__IFS.zip.html
eo kolega ..mislim da ce ti zena bit zavidna(ove ja koristim i prejebeni su)
For the hoven lands...
Ej prijatelju hvala, ali bas te ja imam u mobu. Ti kazem da je reprodukcija brdo bolja od originalnih ali kada zvoni poziv, e onda je isti klinac na jednom i na drugom. Koji bi od onih fileova koje dobijem kada otvorim zip, mogao biti taj za zvonjavu , pa da se njega mjenja ili sta vec?
ovo ostalo je super.![]()
moze mi netko objasniti kako staviti umjesto tipke "menu" u stand by modu neku slicicu na primjer i napraviti da bude recimo precac do KDplayera
recimo ovako:http://www.youtube.com/watch?v=LQYslI8rZ7A
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Bookmarks