Probaj preko safe mode-a ponovno skenirati, jer ti je vjerojatno jedan dio jos uvijek ukljucen u procesima.
ovako,imao sam nekog parazita,stalno mi je javljalo da mi je komp inficiran itd,lazne uzbune,al se dogodilo i to da mi je alatnu traku promijenio u neku ala win98 i izbrisao mi je sliku sa desktopa,samo je plavo..nasao ga je ad-aware i rijesio,ja sam rijesio alatnu traku i sad je jos ostalo to da ne mogu stavit nikakvu sliku za desktop..dal zna tko kako da to rijesim..? hvala![]()
gidi jap!
Probaj preko safe mode-a ponovno skenirati, jer ti je vjerojatno jedan dio jos uvijek ukljucen u procesima.
nije mi ga htio pokrenut u SM,al sam se sad malo igrao,display properties,pa sam uspio nekako,valjda ce bit ok.
gidi jap!
ovako,mogu stavit sliku kad idem prek cp na display,al kad odem gdje su mi slike,na sliku,desni klik pa "set as desktop background" e onda nece..
gidi jap!
Mislim da je to prije bug nego virus. Na desktopu stisnes desnog miša,odes na proporties i zamijenis si sliku bez muke,a ne preko CP-a...
A sto se tice alatne trake (reko si iz 98-ice) to je windows classic tema koju mozes mijenjat takoder u display properties...
...reinstall je najbolje riješenje, vjeruj mi...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
I po meni je to najbolje rijesenje. Ako AV program ne moze nac smrada,samo ce ti u buducnosti stvarat probleme. Lijepo format diska,eventualno spasavanje vaznih podataka,i gazi... Kasnije novi dobri AV program,dobar firewall i nemas brige,al svejedno spasene podatke skeniraj da se ne bi dogodilo da je *ovno medu njima...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
...moja preporuka:
1. skineš hirens boot cd
2. formatiraš particiju i inst. winxp, drivere i osnovne programe
3. pomoću hirens boot cd-a, tj. norton ghosta, napraviš backup particije na kojem je xp
4. radiš sve što želiš i ako ti se opet ponovi slična situacija da moraš reinstall. win - samo vratiš backup
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks