Mislim da se to moze napraviti phoenix softwareom. Ja se ne kužim u flashanje ali ima tema. PS. Može koja slika moba i kako izgleda meni? PPS. Kolko si platio?
pozdrav ljudi! nedavno sam kupio nokiu 6500 i skuzio sam da mi je "podvaljena" kopija...ono znate, fali dosta postavki, nemogu mijenjat teme, kamera je 1.3 a ne 3.2 itd..
Dali postoji kakvo rijesenje za to, dali je kopija samo software-a ili cijelog mobitela i nema pomoci? ako netko zna nekog tko mi to moze rijesit molim nek mi preporuci jer sam vrlo razocaran...hvala!
Mislim da se to moze napraviti phoenix softwareom. Ja se ne kužim u flashanje ali ima tema. PS. Može koja slika moba i kako izgleda meni? PPS. Kolko si platio?
nema pomoći, do je tkz kinez i s origigi nokiom nema asp nikakve veze osim fizičke sličnosti IMHO
La donna e MOBILE
to nije Nokia nego jeftini Kinez i nije mi jasno kako ti neko to moze podvaliti pod Nokiju!?razlika se vidi sa Mjeseca!
Istina razlike su procite ali ja sam zakljucio da je covjek kupio kopiju slide-a a ne classica jer je u prvome postu navedeno da je kamera 1.3 a ne 3.2 mpx, a slide ima 3.2, dok classic ima 2.0
Bookmarks