Sutra će bit pitanje na miljunašu tako da... Gledamo![]()
daj kaj fakat to gledatekatastrofić
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Sutra će bit pitanje na miljunašu tako da... Gledamo![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
am..
ovaj..
bejb...
milijunasa vise nema![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
JA ne gledam ja slusam...ono na kompu igram poker i bilijar i slusam mjuzu...a stas...za sad bosna i irska su naj jace u orginalnosti...
pipaju se grudi,traze se decki sa skembama a mene nitko ne zovemeni ona Slovenka bila,,kako reci,,najs..
![]()
al ja kad gledam jurosong stisnem mute,bolje je,probajte
![]()
gidi jap!
ova pevaljka iz grcke je jebozovna![]()
Evo došao doma...bilo je ludnica....nisam pio alkohol ali se pio Red Bullipak sam vozio
Rulje bilo ko u priči, moram priznati ove godine puno dobrih komadapobrao par masnih pusa,rekoh ajde može
![]()
I sada idem jest i spat...sutra je novi dan...kada auto ostaje doma a dalje se onda zna...recite DA alkoholu![]()
![]()
Noć svima....![]()
Jutro ljudi....eo vratio se iz grada isao kupit curi poklon za rockas...kupio joj lancic od bjelog zlata s nekim privjeskom koji je skuplji od lancica
Sad pijem kavicu...
Probudio se...rješavam poslove, poslao životopis za posao i sada se dogovorio za diplomski...ajme kolko imam obaveza a i poštar me probudio![]()
I sad oni očekuju da ja sutra ili prekosutra napišem neki sažetak diplomskog rada...dakle si čim bi proširio seminarski rad...pa danas i ove dane je pijanka,kaj oni misle
Ajde da odmah pitam...tema mi je Telekomunikacijski sustav...pa tko možda zna nešto novije kaj je izašlo, koja se tehnologija razvila u zadnje vrijeme i slično?
isss....ubit ću nekoga![]()
![]()
![]()
Gledam sada i ne mogu naći kud sam spremio seminarski od prošle godine...na usb mi je ali pola toga fali, joj pa nisam krivog bio spremio, ma ubit ću se
EDIT: uh, našao sam...skoro sam infarkt doživel...![]()
Zadnji uredio GoranZagorje : 21-05-2008 u 10:47
Irska je kopija totalna kopija Ukrajine - tak da nije ništ originalna. Al je svejedno trash
@Goran: Prvo ćeš ubit nekoga, pa onda sebe. Rađe prvo ubij sebe pa onda nekoga![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Nikoga ja neću ubiti a najmanje sebesmirio sam živce i sve sam našao...
Jedino još nisam napisao sažetak s čim da to nadopunim...kad sam skoro sve obuhvatil u seminarskom pa nema ništa da dodam,tehnologija se premalo razvija
Evo popodne idem malo na norijadu, da se malo cugne a navečer do ZG po bolje polovice a usuput negdje ostati na čagi...najvjerojatnije u Roku...![]()
Dan...
4 dana bez škole...
Oglušil sam na lijevo uho od silnih zviždaljki...
Idem drka...ovaj, krpat nekaj...
Dan... Danas sam zakljucio da sam meteoropat... Ovakvo vrijeme me ubija. Cijeli dan sam kao da spavam,nemam ni grama koncetracije,skore se slupo 10 puta s autom,zaboravljam,ne pamtim..... :ajme:
Idem se srediti i u lov na komade
Baš me briga kaj pada kiša...e pa neće me raspizdit
![]()
naradio se posteno, sad jos malo u petak i uzivancijaaa
gledam ovo vrijeme , jos jedna kisovita norijada.. ko im kriv.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Ja idem oprat zube![]()
guess what..
Luna OPET ide reinstalirat windowse..
propucat cu se, majkemi..
i kakav je to AVG sugavi antivirusni program koji qrcu nis ne pomaze!!!
damn
![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ja sam ti reko kaj si trebala napravit
:gleda_s_visoka:
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
ne sjecam se
ovo nije virus, ovo je virušcina!! u 5 minuta napravilo totalni darmar.. nakon restarta vise se nije moglo uc u windowse.. cim bi napisao logon, iduce sekunde bi vec bilo logoff.. i tako u nedogled...
repair preko boot cedea nije koristio ocito, obzirom da nit jedan program ne mogu instalirati..... bilo dowloadan, bilo s medija..
strava.. samo sam cekala da mi pocnu mrtvacke glave skakat po screenu.. vec sam se nabrusila na nase forumske hakere
e. ajd mi ponovi. kaj sam trebala napravit?
Instalirat ESET Smart Security, SpyBot Search & Destroy i ukrast od susjeda sačmaricu![]()
Bookmarks