Daj mi reci jel imas mozda kakav program za gps da radi na w950i.
I di nalazis aplikacije.
hvala
Evo da napišem nešto o ovoj "zvijeri" jer stvarno to zaslužuje.
Što se specifikacija tiče, ne da mi se sad sve pisati, ima ih na netu na svakom koraku. Samo ću napisati da ima procesor brzine 208 MHz, ima ukupno 64 MB RAM-a, a nakon restarta je dostupno cca 22 MB. Nema proširivu memoriju nego ima 4 GB unutarnje flash memorije (dakle nema hard disk kao npr. Nokia N91, što je prednost). Stavio sam i najnoviji firmware sa SEUS-a i sve radi vrlo dobro i brzo.
KVALITETA IZRADE - vrlo dobra, nema škripanja ni pucketanja kućišta kad se piše SMS, uređaj ostavlja dojam kao da je napravljen od jednog komada. Jedino ne znam koliko je tipkovnica izdržljiva s obzirom na specifičnost iste. Nadam se da neće biti problema s njom.
SOFTWARE - kao što sam već napomenuo, s najnovijim firmwareom sve radi vrlo brzo, nema bugova ni restartanja. Sam Symbian UIQ 3.0 mi se čini puno ozbilnijim od Nokijinog Symbiana, kao da je više namijenjen poslovnim ljudima. Što se tiče aplikacija, može se stvarno pronaći sve što je potrebno.
BATERIJA - uz vrlo intenzivnu upotrebu (muzika, igrice, reprodukcija videa, ustvari ne ispuštam ga iz ruka) baterija mi traje 2 dana, što smatram dobrim. Još treba istaknuti da punjenje baterije traje cca sat i 15 min što je dosta brzo.
MULTIMEDIJA - e ovdje W950i caruje. O Walkmanu ne treba trošiti previše riječi, mislim da je riječ o najboljem što SE nudi na tržištu (također dolaze i HPM-82 slušalice s daljinskim). Također bih istaknuo i video reprodukciju, video u divx formatu (treba ga rekodirati na max 400 kbps) u full screenu (39*53 mm display) izgleda fenomenalno. Također sam poskidao dosta filmića i spotova s youtubea i prebacio ih u MP4, oni također izgledaju vrlo dobro. Još da spomenem i "Picture gallery" aplikaciju za pregledavanje slika na mobitelu, možete prebaciti sve slike s kompa i pregledavati ih na velikom displayu. Ima i FM radio s RDS-om koji vizualno odlično izgleda.
MANE - meni nedostatak kamere i WIFI-a uopće nije nedostatak (nije ni ovako jeftin, strah me i pomisliti koliko bi koštao s time), ako nekome je neće ga kupiti i riješeno (takvi neka pričekaju W960i). Istaknuo bih tipkovnicu koja traži period navikavanja, ali nakon par dana sam se naviknuo. Vanjski zvučnik bi mogao biti i glasniji, ali sasvim je solidan (šta ću kad me 6233 razmazila). I to je to.
Ako nekoga još nešto zanima, neka slobodno pita.
Zadnji uredio vladobrad : 26-08-2007 u 16:51
Daj mi reci jel imas mozda kakav program za gps da radi na w950i.
I di nalazis aplikacije.
hvala
www.imserba.com/forum
Imaš UIQ 3.0 sekciju, imaš tamo dosta aplikacija, uključujući i TOM TOM za navigaciju.
mene zanima... mjenjat cu 5310 za W950(nisam htio otvarati novu temu jer ga je wildbabe imao) zanima me kako se cuje na sluskama i dali se moze on moddati tj pojacati taj zvuk?
For the hoven lands...
Nešto slabije po kvaliteti nego na w960 ali to je zaista toliko malo da je zanemarivo....
Glasnoća je mogla biti malo viša po tvorničkim postavkama, čitao sam na Esatu da je ekipa moddala zvuk, ja nisam.
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
ali dali se moze i jel se mjenjaju driver ili sta ?
For the hoven lands...
Moze se pojacati zvuk, ali moras hackirati mobitel. Isprobano na P990...
Ako hoces mogu napisati tutorial kad cu imati vremena (naravno u pripadajucem UIQ podforumu)...![]()
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
ajde ak ti se da..
hvala puno
EDIT:
e kako vam prepoznaje W950 u windowsima... meni samo u pc suitu ,ne kao klasican removable disc..jel to normalno ili bi ga kraj hardva treba otvorito kao klasican usb?
Zadnji uredio ravilov : 20-05-2008 u 14:59
For the hoven lands...
Evom napisao sam ti tutorial:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=777464#post777464
Stisni na onu malu ikonicu od USB-a i promjeni iz "Phone mode-a" u "File transfer". Tako je bar na P990, a nebi trebalo biti puno drukcije (makar W950 ima hard, a P990 ima flash karticu)
Pozdrav...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
ae sad jos nesto .. ili sam ja glup ili nesnam sta..neznam kako dodati fajlove uplaylistu..sve mi se cini da ne zeli dodati u playlistu datoteke koje nisu prebacene disc2phone-om ili sam ja mulav... de nek mi neko objasni...i gdje da nadjem HR jezik za njega... skinem dobar pack sa sonyeve stranice i unutr nea hrv :S
For the hoven lands...
nema hrvatskog :/
kad prebaciš na mob klikneš update music,klik
daj aj me dodaj na MSN jer ce mob letjeti through window..mo je vido_1@hotmail.com
For the hoven lands...
Bookmarks