Skinio, snimio i igrao IRON MAN na PS2 i prvi utisci cool.
Grebem se kod frenda za neku medicuDanas čovjek donio na faks u sklopu prezentacije i malo degustirali, slatka do zla boga ufff
Nadam se da će mi prodat koji dec jer to jednostavno mroam imat!!
Mda, hello to all![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Skinio, snimio i igrao IRON MAN na PS2 i prvi utisci cool.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
bokšić
gledam ne zaboravi stihove
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ahah
al nije istina, to svi slavonci tako, mozda ova pretjeruje, ali bio sam i u vk na bazenima, i u vukovaru isti slucaj...
Pa purgeri su i nastali od Zagorcov
pa kaj mislite kak je zagreb dobil ime: ideme Za breg, iliti idemo iza planine, ne jel medvednice, Za Breg je s vremenom postal Zagreb....
a o sposobnosti dalmosa i njihove averzije prema kaj, mislim gluppost to je same zate kaj nas ne razmeju, mi pak s druge strane vse razmeme...
Jedino kaj me zivcira kaj kad dojdes negdje, pa kao pocens malo po zagorski odna si seljak, e al kad dojde dalmos negdje pa pocne s onim ranojutranjim paljenjem starog motora, te prekomjerenog spominjanja mora, onda je on ka kul... mos mislit...
ja redovito kad mi neki dalmos uleti s svojom spikom, elegantnom mu odgovorim na zagorskomto kaj me nich ne razme njegov problem, neg pogleda u rijecnik
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Zagoje je nadžupanija Hrvatske.
Osobno me iritira di god da dodjem, ljudi se nit ne trude govorit književni...bla bla itd
Ležim, ubiti poluležim na krevetu, ne da mi se NIŠ, pa ni radno odijelo skinut.![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
jel ovo iz horora izaslo(sala)
vjerujem da bolje izgleda suhi
sliku molim poslije...inace nema nijednog macka ljepseg od mognazalost bivseg (ziv je jos ne brinite
)
http://i28.tinypic.com/rc0bat.jpg
teško je ful biti kul kad si trul![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
app dalmatinaca.... svaki dan komuniciram sa hrpom ljudi iz svih županija i naravno da govorim književni hrvatski, sa svim strankama sam na Vi, Vaše, Vama, poštovana gospođo i slično i NE PADA MI NAPAMET da nekome od svojih stranaka kažem TI, dok ne uspostavimo određenu razinu partnerstva.
a dalmatinci si nekako uzimaju za pravo (ne svi, ali velika večina njih) da me nazovu i kažu mi: a jel a imaš li TI to i to? ili a kako bi TI ja to opisa, kako se ono reče, a koji je ono tvoj broj faxa, E... i sl.
nemam ništa protiv nikog, ali zaista pokazali su se vrlo "slobodni" u svom forsiranju naglaska i govora. kada mi se netko obrati sa TI a prvi put se vidimo, ma gle to je NEKULTURNO. briga me što hoćeš biti frendli ili šta ja znam šta pokušavaš.... ne poznajemo se, nismo zajedno krave pasli. ako te ja poštujem, poštuj i ti mene, bez obzira na godine, spol, podrijeklo....
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Taman došo doma,zadovoljan
Odlučio malo zaigrat i vidite i sami:
http://i29.tinypic.com/r8hwf8.jpg
Šteta na malom ulogu![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
to je već odavno poznato da su oni sa svima odmah na TI.. i čak na televiziji.. ne jebe to njih.. strašno.. al jbg
Zamjenio si ŠOKCE za cijelu slavoniju!
Zar u svojoj zemlji to ne znaš??
To ti je kao da kažem da svi u zagorju isto pričaju LOL
Umjesto da se ponosite da je jedan jezik a toliko narječja vi tako omalovažavajuče za one koji nisu kao vi!!!!
CCC nekada mi nije jasno zašto su se naši borili![]()
George Eliot
PAZI 'VAMO!
hajt mal' na kocnicu sto se dijelova 'rvacke nam tice, jer vidim da je krenulo u krivom smijeru..
normalno je da svatko svoga konja hvali, i da ce se naci uvrijedjen ako mu kazes da je nekulturan ako je npr. dalmatinac..
nekulturnih, neodgojenih i glupih ljudi ima u svim dijelovima kugle zemaljske!
a bome i onih koji su susta suprotnost tim karakteristikama!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Nekulturnih, neodgojenih i glupih ljudi ima u svim dijelovima kugle zemaljske!
Ali da pravim razliku jer onaj kaže KAJ drugi ČA treći ŠTO je stvarno malograđanski i nisko tako da se stidim onih koji tako misle!!
Zaboli me ko si i šta si ako mi daš vode kada sam žedan i kruha kada sam gladan ti si za mene sve.
George Eliot
Zato se pravite englezi i govorite YOU
tako da vam bude i TI i VI u isto vrijeme!!
![]()
![]()
![]()
George Eliot
Bookmarks