idjem se spremit za najagru... jebeni viktorija dej...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
idjem se spremit za najagru... jebeni viktorija dej...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
E da odgovorim...ovak ja prvo navijam za granicar..to je nas klub iz 3 lige pa onda za hajduk...za hajduk navijam iz cistog razloga sto su u osnovnoj svi navijali za dinamo ja sam iz inata poceo "navijat" za hajduk...kasnije je taj inat presao u ljubav i sada sam clan torcide...eto to je moja prica ukratko..
Vi i vaš klubovi
Evo i mene malo...mučim se cijelo popodne sa matkom...![]()
I još nisam napisao životopis...ma dok to ja napišem natječaj će proćiako već nije prošao
![]()
Moji prokleti susjedi sviraju pa sam odustal od učenje![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
posto sam u slavoniji oko 2/12 godine, poznato mi je da nevole purgere
, tako da je moguce i to, ali uglavnom svi navijaju prvo za svoj 2.,3. ligaski klub iz sela, pa onda za cibaliu ili osijek, i onda hajduk
OT - u skoli prejebene ocjene, 3+ iz matise (nikad nisam bolje test napiso),5 iz etike, iz povijesti petak (jedini u raz, opet ja moram biti geek,damn...a jedino sto treba je ispritat sugavi salabahter jer tako se provlacim
, 4 iz fizike, i opet jednostavno napraviti salabahter, no nekima se ni to neda...)
smrde mi noge idem ih oprat
edit - zasto su mi ova 3 smajlija u nekakvoj ravnini :O
Paaa i nevolimo purgere![]()
Slavonija je k'o Svemir - nigdje ničega!![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ma, nije da ne vole purgere, Slavonci su taki da ce se zarakijati s kime god. bitno da se pijesalu na stranu, nemaju oni nista protiv purgera, osim sto nas uredno trpaju u isti kos sa zagorcima. nekolicini svojih frendova iz Osijeka sam vec nekoliko puta objasnjavala sto je zagorje i zasto ja i ostatak Zagreba nismo u zagorju..
but no... cim cuju "kaj", gotovo, ti si zagorec
al to s Hajdukom mi je zasita fascinantno.. u mom "selu" se i birtije i slasticarnice nazivaju "Hajduk" i "Torcida"..
i to tako jos iz doba dok je moj caca bio mali..
a sto se voljenja ili ne voljenja purgera tice..
sa Slavnocima nikad problema.. mozda zato sto sam dobrim dijelom "njihova"
al zato citava obala prezire Zagreb i sve vazno uz njega..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ja sam iz varosa pa ne navijam za varteks nego dinamo, jednostavno to je od djetinjstva. mi tu mrzimo hajdukovce i dalmose.![]()
Dinamo rules!!!
Ne nego kad cujem "kaj" dobijem sjede i najradije bi ga nogom lupio![]()
Pa zato što Zagrepčani preziru Dalmatince. Hehe
Ja nemam tih problema. Bosanci sve vole[ok, osim Hercegovaca, ali to je posebna priča
]
kad se pokapa 'ercegovac prvo ide red zemlje, pa red sode..
da zemlja moze provariti
e, da
el ima k'o tu audiciju?!
Onak, WTF. Stisnem EDIT tipku i pojave mi se ova dva odlomka gore viška. Forum poludio.
uh a o hercegovcima da ne pricam....ja jos nisam upoznao nekog hercegovca a da nije skrt,majke mi.
Hahahaha...kako se tvoj post našao u mom prije nego si ga ti postala...
Maco, sorry, ispravila sam..
to ti je zato jer kao mod imam ispred tipke Quote tipku Edit.. i onda s ezna desit da umjesto kvota opandrcim editiranje![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Znam...teško je odlučiti se. Obadvije su opcije primamljive![]()
i onda je svizac zamoto cokoladu u omot![]()
evo me u zg,uzeo si usb modem i derinego kakvo prekrasno zensko stvorenje sam vidio..ajme..usla u 2 na Vukovarskoj..prekrasna je bila..ahhhh...
![]()
![]()
![]()
gidi jap!
Bookmarks