Pa đe'š ba ti?
Pa đe'š ba ti?
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bwaaaaaaa. U krpe, u pol 11. Pih...
Pa imao sam i ja takav otprilike dan
Jučer cijeli dan radio kod kuće, spavanje u pol 4 dizanje u pol 8...bio u dućanu, u crkvi, napravio ručak, istuširao se i ev'me![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
moram gasit komp ,stari mi je sluzbeno idiot
vot?
jesi opet vato sise?
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ma crkva...to sam mislio da sam prikupljao milostinju kod crkve za kupit podmjeru u dućanu![]()
Ode spavat i meni je bio dobar vikend..nek se ponovi sve i usput da dobim na kladi jer je sam to lose bilo ovaj put![]()
Luna je imala buran i naporan vikend i ide spavati..
nadam se samo da necu imati nocne more.. ne znam zasto mi se uredno desava da sanjam da sam opet u srednjoj skoli, i da sutra pisem kao full vazan test iz matematike, a ja od pocetka skolske godine nemam biljeznicu nit imam pojma sto ucimo..
traume, jebote!
evo i mene back
takođe, odličan vikend, ne žalim se![]()
Україна
ode gazda,vrijeme je za partyyyyyyyyy!!!! ma sala,idem i ja spat..sutra se dizem u 10..cek malo,pa to je super,hehehheeeeeeeeee
gidi jap!
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
nakoc je Čak bio najjaci u svemiru.
a onda je dosla Luna i Čak je otisao u legende..
![]()
Ali sam onda ja doso....
Pa su me ova dvojica zatukli...
Laku noc![]()
Bookmarks