Da nebi bilo nista u slucaju da se svi toga pridrzavaju..ali kako po obicaju to bude vecina pretjera sa velicinom i onda bi tu stalno trebali se upozoravat ljudi i to je dosta posla...jedino ak ima u opcijama da se omoguci stavljanje slike u sig ali do odredene velicine...
@fear - neće ići. prioriteti - preglednost foruma na prvom mjestu, lagano i brzo učitavanje na drugom, kič na zadnjem
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Emm, ja sam na modemu, a sig je velik 111 kb. Pa halo?
A i možeš živjeti bez toga...
Ali, htio bih, naravno ako je to moguće, da se dodaju smajlići u sigove (opcionalno, naravno). Primjer siga:
Ovo je sig![]()
Oni su na serveru, učitani, mali, daju osvježenje a i ne smetaju preglednosti...
E da, kad smo kod smajlića, mali update s novima ne bi smetal...
lol...samo prijedlog...meni je svejedno
E sad stvarno ne znam koju ce ti to PMda se dodaju smajlići u sigove
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
samo da vas pitam, a mozda kod nekoga potaknem i nekakve ideje..
a zasto, kad se predlazu promjene na ovome forumu, to uvijek bude "avatari, smajlici, slike, skinovi".. dakle, gotovo u pravilu su to uvijek stvari vezane uz usminkavanje i vizualni dojam. a masu puta je vec receno da to na ovome forumu nije prioritetno!
zasto netko ne predlozi, npr, neku, po njemu, bolju, produktivniju organizaciju tema u nekom odredjenom podforumu? zasto se ne predlozi uvadjanje novih sadrzaja, ili odvajanje nekih koji mozda, po vasem misljenju, nisu dovoljno zastupljeni?!
kuzite me?
predlazite promjene vezane uz sadrzaj i tematiku ovog foruma! a ne samo one sminkerske
(but ofkors, zaobidjite spominjanje oglasnika! to je i vise nego dovoljno prozvakano!)
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Dobra ideja...nije loša...samo ne znam što bi u vezi toga predložio...sve je na mjestu,gledano s tehničke strane,nema nikakvih bugova,zadovoljan sam postojećim podforumima...ostalo je sve ok...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
@La Luna: ja sam predložio kategoriziranje motorola podforuma, pa eto, kako sam čuo, radi se na tome...
eto, vidim da ima link na satelitski forum dolje, a postoje kategorije računala i neke općenite stvari oko informatike, stoga mislim da ne bi bilo loše da se otvori barem jedan mali kutak za sve one koji se bave satelitskom, dekodiranjem kanala, i ostalim stvarima te tematike...
ono, ništa posebno i komplicirano, nego samo jedan mali kutak...![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
oho....vidim update
I ovo colors u quick reply...najsOznači forume pročitanima Otvori listu frendova
Predlažem da umjesto log out stavite odlogiraj se...
Pa da,zašto ne,ako je sve na hrvatskom neka bude...i ne odlogiraj se nego odjavi se*
Vidim i da je na forum.hr tako.
Zar je forum.hr neko mjerilo kako treba biti!?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
A bokte oko ceg se vi zamrate...bolje pogledajte prijedlog od lune pa onda ak imate sta predlozit..
evo, pošto je motorola forum kategoriziran, predložio bi još nešto što bi moglo pridonjet ovom podforumu..
mislim da bi bilo dobro da se promjeni pravilo o otvaranju tema radi lakšeg snalaženja u searchu.
konkretno, mislim da se pravilo prilagodi jednako pravilu iz Nokia podforuma. dakle, uglate zagrade.
eto, pa ako je moguće, razmislite o tome.
EDIT: da se nadovežem na Šljaku, slažem se sa njim.
Mislim da niti jedan drugi forum nije mjerilo i pokazatelj kako bi ovaj forum trebao izgledati, a i mislim da prijevod takvih sitnica ni nije nužan, jer otkad ovaj forum postoji, to nikome nije smetalo...
Uglavnom, ja sam neutralan, ali mislim da se ipak valja potruditi oko važnijih stvari.
Poštovanje, GoGs.![]()
Zadnji uredio GoGs : 19-05-2008 u 01:32 Razlog: dodatak teksta
to pravilo neću uvoditi, ali u fazi sam izrade novog pravilnika za MOTO podforum koji će sistematski dovesti do poboljšanja organizacije. sve će biti objavljeno kroz par dana, čim rješim kategoriziranje postojećih tema koje sam odgađao ionako gotovo dvije godine, pretpostavljajući gašenje Motorole kao takve. Iako nisam odveć pogriješio i iako je aktivnost gotovo nikakva, zbog obilja tema ipak sam se odlučio na ovo, kako bi nam svima bilo lakše snalaženje
sto je na kraju sa novim skinom za forum?
kada ce se to napokon realizirati.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
još jedan prijedlog vezano za motorola forum
predložio bi da se u kategoriji "Motorola Multimedia # Java # Aplikacije" dopiše nešto vezano za skinove.
povezani su sa multimedijom, a i povezani su sa moddingom. ili da se otvori još jedna kategorija koja će biti zadužena samo za Skinove i DRM modding, jer stvarno postoji milijun skinova i DRM ikona za motorole, a bilo bi lijepo kad bi postojala jedna kategorija vezana samo za tu funkciju. U kategoriji bi se raspravljalo o uploadanju skinova i DRM-a na mob, programi za moddanje, uploadanje najljepših i najpopularnijih skinova, te svi problemi vezani za tu tematiku.
Eto, mislim da bi to ljudima olakšalo snalaženje, i sve bi imali na jednom mjestu.
Poštovanje, GoGs.![]()
Bookmarks