1) tamo di nema signala koristi se vipov tako da si siguran da ce ga uvjek bit
2) kad sam ja kupovao mogao sam izabrat broj
Dakle kao što sam naslov laže prelazim na TELE2 Dosta mi je više ovih bahatih VIP-ovaca koji su skupi, a sad postali i neljubazni, dakle mogu spustit tarifu na 25kn, isplatit im 250-tak kn do kraja pretplate i skinut se sa scum-a besramno skupog!
Jednostavno ne mogu si nać tarifu koja mi paša a ljudi su navodno zadovoljni sa TELE2 pa zašto ne probat!
Sad me zanima sljedeće, planiram uzet K800, čitao sam o K850 nemam volje riskirat, a 895kn mi se čini fajn za K800!
1. Kakva je pokrivenost signalom za SMS/Razgovore/MMS (iskljucivo me zanimaju otoci, s obzirom da znam da ce u gradovima radit manje više fajn...mislim na Korčulu, Hvar...)
2. Mogu li odabrat broj, moze li se vidit prepaid brojeve ili se kupi pa na sriću moram lupat, s obzirom da sam na pretplati dugo zaboravio sam kako ide to...
3. Koliko košta prelazak iz više u nižu tarifu na TELE2?
4. ....ako se sjetim još pitat ću sad se ne mogu sjetit umoran sam malo...?!
1) tamo di nema signala koristi se vipov tako da si siguran da ce ga uvjek bit
2) kad sam ja kupovao mogao sam izabrat broj
Od 1.6. stupa na snagu ugovor s t-mobileom što znači da koristiš t-mobile signal gdje tele2 nema svoj. I na t-mobile signalu će biti dostupan mms.
Možeš prenesti broj tj. zadržati svoj postojeći u cijelosti s predbrojem.2. Mogu li odabrat broj, moze li se vidit prepaid brojeve ili se kupi pa na sriću moram lupat, s obzirom da sam na pretplati dugo zaboravio sam kako ide to...
Odabereš si mjesečnu potrošnju, a tarifu možeš mijenjati jednom godišnje besplatno. Na prepaidu se naplaćuje 35kn za prelazak u neke tarife.3. Koliko košta prelazak iz više u nižu tarifu na TELE2?
Hvala momci! Dakle ipak je sve poboljšano! Ipak ne bih zadrzavao broj od VIP-a jer pa navodno svakome tko te zove u pozadini čuje "prelazite na TELE2 mrežu pritisnite 1 za dalje 2 za odustat isl..."
Muči me sad di to uzet, obzirom da nemaju centre, moram ić kod koncesionara i moram kod njih uzet, sad valjda nisu šupci pokupili dobre brojeve pa cu valjda nac nesto OK.
Prelazak iz tarife u tarifu 35 kn! Konačno normalni ljudi!
E da pitam ima li neki besplatan broj? Kao na vip friends pravo na 1 broj unutar mreze od 00-24h free? Jer sam sa starim na besplatno pa da ne moram zadržavat VIP nego skroz ugasit broj, jel mogu sa preplate preć na prepaid (mislim na VIP)?
Ja sam svoje brojeve kupovao na kiosku od Tiska. Ako si dobar sa tetom na kiosku može ti dat pakiranje pa da pretražiš. Obično ti na prodajnim njestima i nemaju veliki izbor brojeva pa ne gaji prevelike nade ali možda ti se zalomi.
što se tiče tarifa u prepeidu evo link pa pronađi sebi najbolje. Inače tarife sa mukte brojem nema više u ponudi odnosno nemože se je više aktivirat. Za takvo nešto ostaje ti probati pronaći neki stari Blabla paket sa tom tarifom preko oglasnika.
Tele2 Blabla tarife
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Nema više te obavijesti.
U tarifi ZERO IN ti je 0kn/min cijela tele2 mreža, jedino je uspostava poziva malo poveća, 69 lipa.E da pitam ima li neki besplatan broj? Kao na vip friends pravo na 1 broj unutar mreze od 00-24h free? Jer sam sa starim na besplatno pa da ne moram zadržavat VIP nego skroz ugasit broj, jel mogu sa preplate preć na prepaid (mislim na VIP)?
Aj super, ima li netko iz Splita da mi kaze di mogu odabrat broj? A ako kupim paket dobit cu valjda unutra vec tako da mi djaba biranje![]()
A nisam znao da kad zoves na 091 a u biti zoves 095,da nema onog upozorenja da zoveš drugog operatera a da je broj isti, pa jel to nekorektno prema ljudima koji ne znaju da u biti zovu "drugu" mrežu?
Hvala ljudi! Sad kad ste mi potvrdili ovo još sam više uvjeren da je Tele 2 zakon!![]()
![]()
e na ovo pitanje jel to korektno prema ljudima se podosta pisalo na forumu. Ne bi bilo sad u redu tu o tome raspravljati, potrazi na forumu ako te zanima, ali uglavnom, nije to stvar tele2-a ili vip-a, t-mobile-a već Hrvatske agencije za telekomunikacije koja je tako odredila..
cvita
Di je taj Centar kraj HNK? Znam da ja ALo ALo blizu VIP-a, a znam da je ispod volta isto neki ducan ali sam ga uvik zaobilazi jer je skup, sad ne znam di je to?! Pomozi hehehehe....
A ček ako kupujem i mob (a to cu i uradit) onda mogu birat broj???
@supertovar: Možeš birat brojeve od onih koji su ponuđeni. Oni tamo imaju par kutija s mobitelima pa ti možeš izabrat neki od tih brojeva koje imaju,ali to ti i nije neki izbor![]()
Zamoliš ove što tamo rade da ti malo pogledaju kakve brojeve imaju pa odabereš.
Ok ekipa, idem uzet K800 ovih dana (sutra/danas...)
Bookmarks