da vam malo smanjim muke...
smatram da vam je najbolje otici u Ghetaldus, a ne u neku žnj optiku..
jer cini mi se da su im cijene ipak nize nego u tim manjim privatnim optikama..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
@Jamal, i nisu mi baš neke![]()
Україна
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
vam miša...dođite ovdje...
http://www.cafe.mobil.hr/showthread....000#post776000
laku noć Luno
ja još imam učiti, pa onda na spavanje... da, da, još jedan test u subotu![]()
Україна
Noć svima...
Nadam se da će mi netko pomoći u onoj temi...![]()
idem i ja polako . . .
noć
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Možda neko hoće ovakve naočale?
http://img170.imageshack.us/img170/5...asses22en8.jpg
![]()
Україна
Acrobat Raider...eh Gorane, previše gledaš Indianu Jonesa![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
bolesna sama moram na posao
nas dragi kolega moderator iks je sinoc bio posteno nacvrcan.. ma sto nacvrcan, to su bili smjehovi pricati s njimei Vert, kaze da ti moze bit zao sto nisi isao s njime.
od sad pa nadalje mu zaista vjerujem kad kaze da si ide oduzeti par zivota![]()
Hoću i ja da se napijem, nisam pio mjesec dana
Ups, lažem, napio sam se za prvi maj
Dobro jutro btw
Україна
Nema nacijanja do nedelje!
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
moji mali ljudi su stalno bolesni. pa znas da su djeca non stop smrkavameni ni sto cjepiva ne bi pomoglo da ne pokupim nesto od njih..
zanimljivo je to.. svaku prehladu i virozicu uredno pokupim..
al ove gadnije stvari tipa streptokok, angina.. to me zaobilazicak i vodene kozice! sto je, zapravo lose, bolje da sam ih prebolila k'o klinka..
but noooo, ja moram bit slucaj svoje vrste, nikako da dobijem vodene kozice![]()
Cek cek, hoces rec da si bila do Pule?!
Ili to "pricati s njime" znaci MSN i slicno?
Navodno i za to ima "lijeka"... Cuo sam da mozes zatraziti da ti ustrcaju malu kolicinu tih napasnika, ali sasvim malu, tek toliko da razvijes antitijela. Navodno da nema uobicajenih efekata, eventualno mozda lokalno (tamo gdje ti ustrcaju).
Navodno i za to ima "lijeka"... Cuo sam da mozes zatraziti da ti ustrcaju malu kolicinu tih napasnika, ali sasvim malu, tek toliko da razvijes antitijela. Navodno da nema uobicajenih efekata, eventualno mozda lokalno (tamo gdje ti ustrcaju).[/QUOTE]
to se zove cijepljenje![]()
![]()
gidi jap!
right, bila sam sinoc do Pule, i jutros vec u 7 isla na posao
pricati znaci cellulare na uvo i deri po racunu
a sto se vodenih koza tice, tocno je da postoji "cjepivo" za njih, no stvar je u tome sto nije trajno, odn, nakon nekog vremena se moras ponovno cijepiti.. i to konstantno tako.. nikada ne razvijes do kraja imunitet na koze.. a koliko sam cula, nije bas ni jeftino..
ja si razmisljam o tom cijepljenju tek kad cu planirati bebu.. makar, prvo cu se jaako dobro informirati o tome.. jer me panicno strah i najmanje mogucnosti zaraze istima tokom trudnoceiako, naravno, ne namjeravam raditi od onog trena kad saznam, pa ni pod cijenu radnog mjesta.. previse je bolestina kod te male djecice, svaki dan bih na posao isla sa strepnjom hocu li ja stogod pokupit'...
Bookmarks