ma katastrofa je. mama ga obožava jer je star i ručni rad, a ima doma milijun stoljnaka, al ne, samo ovaj odvratni mora na stolu bit, sad ga zec već polako grize pa će ga morat bacit- htjela ili ne![]()
ma katastrofa je. mama ga obožava jer je star i ručni rad, a ima doma milijun stoljnaka, al ne, samo ovaj odvratni mora na stolu bit, sad ga zec već polako grize pa će ga morat bacit- htjela ili ne![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
nagriza ga zub vremena
takav stolnjak moja baka ima .. isto mi nije nesto.
btw sve ove naocale ovdje su mi onak nee..nekakav stari luk
![]()
bb is watchin you
a ti se ponado za 500 a
hahhaha
te da jos nadodam
jel netko gledao dnevnik , neki buđa sa HRTa najavio da ce se EURO 2008 prenositi u HDu
![]()
jea!
samo neznam jel mislio na full hd fizicku rezoluciju
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
meni je taj luk ok..![]()
gidi jap!
140 eura su, ali nisu moje, rekoh ti, od druga.
Moja mama se pak užasava onakvih stolnjaka(ni ja nisam daleko od tog)
Україна
i ja se , pobogu , uzasavam onakvih stolnjaka.
netreba mi nikakav stolnjak modza kakav mali ukrasni na sredini.
a sto se cviksa tice
http://www.optika-curin.hr/sun_slike...ICE%208187.jpg
![]()
te su komatozne, fuj![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Neee, takve cvike nikad. Previše su obične.
Ja bih rado nekakve koje su dosta uz glavu, da imaju masku, i široke one držače sa strane što idu na uši, kako se to već zove?![]()
Україна
Vert ajmo van, nemoj bit baba. Moju babu uvijek bole noge al zato s motikom dobije dvije brzineKako ćeš, ja si odo oduzet par života.. Ako se predomisliš pitaj neke više instance u ovom podforumu za moj broj (više instance, rajt!)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
meni su te ko s placa
te su previše strašnji
meni su moje baš če če
joj prevelke su mi te .. muharke. mene ovaj prada natpis vuce na plac ,a ne one moje slatke male decentne
totalno stvar ukusa razlicitih..a i ne stoji svakom isto.
takve ima jedan napuhani švicarac kaj po tkalčom hoda ko da je svijet osvojio pa mi se ne sviđaju![]()
Ma dajjj POLAROID je zakon, tko treba naočalke zbog potrebe a i da bude pic-pic.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Pa takve su u modi...veliko je u modi...
kao i kod cura...velikeeeeeeeeee.....oči![]()
trebam sajt sa modelima naočala . . .
ne da mi se šetati po gradu, lijen sam . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
znao sam da sam negdje vec stavio sliku , evo iskopo sam
http://img398.imageshack.us/img398/3333/cvikseuk8.jpg
te su mi isto fora , samo ih nisam bas naso . to je neki random lik jel.
meni su nevjerojatno ružne takve naočale
Bookmarks